2777
2789

باشه حق با شماست واقعا که فضای اینجا سمیه

من با خودم بودم و کسایی که طرز تفکرشون مثل خودمه

شما کامنت من رو نادیده بگیر

کاربری دست سه تا خواهر خیلی صمیمی😍مهسا ۳۴ ساله متاهل و ماهرخ ۲۱ ساله مجرد و ماهک ۱۹ ساله مجرد❤️سه تاییمونم چشم و ابرو مشکی💕

باشه حق با شماست واقعا که فضای اینجا سمیه من با خودم بودم و کسایی که طرز تفکرشون مثل خودمه شما کامنت ...

خو چرا نارحت می شی منکه نگفتم حرفت اشتباهه فقط می گم نباید با این حرفا یکی رو امیدوار کنی بعدش بره توی جامعه افسرده بشه وگرنه هر کسی زیبایی خودش رو داره اما متاسفانه جامعه امروز ی بیشتریا چهره پرست هستن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخاطر اینکه دلم نمیخواد قلب ی نفر به خاطر اینکه چرا صورتش فلان طور نیست بشکنه(مثل خودم)

حرف شما درسته الان تو جامعه همه ظاهر پرستن ، اون هم ظاهر با معیار های خودشون و متاسفانه خیلی هم رک و بی پروا درمورد چهره بقیه تو روشون قضاوت میکنن

این زو من گفتم که شاید ی نفر بخونه آروم شه

ناراحت نشدم ، اگه حرف بدی زدم ببخشید🌷

کاربری دست سه تا خواهر خیلی صمیمی😍مهسا ۳۴ ساله متاهل و ماهرخ ۲۱ ساله مجرد و ماهک ۱۹ ساله مجرد❤️سه تاییمونم چشم و ابرو مشکی💕

بخاطر اینکه دلم نمیخواد قلب ی نفر به خاطر اینکه چرا صورتش فلان طور نیست بشکنه(مثل خودم) حرف شما درست ...

نه شما چیز بدی نگفتید من حرفم رو بد زدم و بد برداشت کردید وگرنه هستن کسایی که به طاهر توجه نکنن 😉