2777
2789
عنوان

همسایه ی بد

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 21 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چیکار کردین برای برف پاک کن ماشین؟ زنگ زدین پلیس؟ مستاجره یا صابخونه؟

صاحب خونه هست

بخدا همش داریم مراعاتشو میکنیم

شوهرش خیلی آدم خوبیه

تماس میگیره همیشه عذر خواهی میکنه بابت رفتار خانمش

سلام جوابشون رو ندید سر وصدا در حد معقول و معمول توی هر آپارتمانی میشه قرار نیست که دیگه تو خونتون پرواز کنین که طبقه پایینی اعتراض نکنه...شما تا حد امکان رعایت کنین و بهونه دست کسی ندید ولی اگر دیدین داره بهانه های بنی اسرائیلی میگیره و الکی گیر میده جوابشو ندید اینجور آدما رو باید مثل خودشون باهاشون رفتار کرد.با بقیه همسایه ها صحبت کنین و همه هماهنگ باشین به هرکدومتون زنگ زد و اعتراض کرد بگین ما رعایت میکنیم ولی اگر واقعا میبینین اذیتین و تحملشو ندارین مشکل خودتونه دم به ساعت به ما زنگ نزنین و مزاحمت ایجاد نکنین وگرنه ماهم مثل شما شماره 110رو بلدیم

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
سلام جوابشون رو ندید سر وصدا در حد معقول و معمول توی هر آپارتمانی میشه قرار نیست که دیگه تو خونتون پ ...

شوهرش خیلی زنگ میزنه عذر خواهی میکنه

آخرین بار که منو دید داخل راهرو گفت من شرمندم😔خانم من زیادی حساسه

حتی شوهرش ۵۰روز رفت قهر اصلا خونه نیومد

کلا با خانواده شوهرشم قطع ارتباط هست

با همسایه ها نمیسازه

درگیره باخودش

شوهرش خیلی زنگ میزنه عذر خواهی میکنه آخرین بار که منو دید داخل راهرو گفت من شرمندم😔خانم من زیادی حس ...

خب دیگه معلومه خانمه مشکل داره اصلا باهاش دهن به دهن نشین هربار اعتراض کرد شما فقط بگین ما رعایت میکنیم اگر شما اذیت میشین مشکل خودتونه اصلا باهاش درگیر نشین اینجور آدما دنبال دردسرن...اگر واقعا اذیت میشه نباید بیاد توی آپارتمان به هرحال آپارتمان یه نوع زندگی جمعیه بعضی جاها هم باید همسایه ها از یه چیزایی بگذرن و هم دیگه رو رعایت کنن اونم اگر واقعا نمیتونه تحمل کنه مشکل خودشه

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...