2777
2789
عنوان

خاک برسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 48 پست
اون اول اولیه رو بزار که دختر ساده و نازی بود موش مشکی یه طرفه بود .تا میدیدم .میگفتم اگه دختر دار ب ...

اون ک همیشه لبخند رو لبش داره.؟

من ب فرمان دلم دلبرنوازی میکنم،دلبرم شاید نداندعشق بازی میکنم،عاشقانه میپرستم خال لبهایش ولی،او نمیداند ک من مهمان نوازی میکنم🫀

مطمئنییی؟ فامیلام خیلی مسخره چین اخههه

اگه بود ک الان صددفعه ب یادت میاوردن

من ب فرمان دلم دلبرنوازی میکنم،دلبرم شاید نداندعشق بازی میکنم،عاشقانه میپرستم خال لبهایش ولی،او نمیداند ک من مهمان نوازی میکنم🫀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خدا قلب درد گرفتم از فکرم نمیره بیرون نشخوار فکری نابودم کرد

منم درحال ترک نشخواری فکری هستم خدا کنه موفق بشیم من رسما اور تینکرم نصف شب از خواب میپرم ار کاه برای خودم کوه میسازم

لطفا امضامو دیدین یه فاتحه برای بابام بفرستید و بهم بگید منم برای اموات شما بخونم

یجوری گند زدم یه هفتست به طرز عجیبی یادم افتاده اصلا تواین سالها یادم نبود😭😭😭😭مثل چی قلب درد گرف ...

عزیزم بهت حق میدم

ولی هر کدوم از ما ورژن قدیمی مون یک گندی زده که نمیشه جمعش کرد ولی خب به این جا رسیدن مون هم مدیون اون ورژن قدیمی مونیخ😉

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

منم درحال ترک نشخواری فکری هستم خدا کنه موفق بشیم من رسما اور تینکرم نصف شب از خواب میپرم ار کاه برا ...

منم یه شب موقع خواب ذهنم تصمیم گرفت چیزی که ۴ سال بود یادش نبودمو یادم بندازه با تمام جزئیات😭😐

اره

باورت میشه من سر اون عکس چقد وایب منفی وارد زندگیم شد

چون هرکی میدید میگفت وای خوش ب حالت چقد خندونی چقد بی غصه ای بعد من اینجوری میشدم😐😐😐میگفتم چطور چرا اینو میگی؟ میگفتن پروفت خوو

ینی متوجه نمیشدن این فقط ی عکس فیکه🫢😂

وای خدارو شکر یکم ارومم کردی

بیخیال اصلا حتی ی درصد هم بهش فک نکن

عزیزم بهت حق میدم ولی هر کدوم از ما ورژن قدیمی مون یک گندی زده که نمیشه جمعش کرد ولی خب به این جا رس ...

من خیلی گند زدم اخه نشخوار فکریم دارم هرباریکیش یادم میوفته