2777
2789
من نگفتم من کردم ، گفتم درستش اینهاز محبت واقعا خار گل میشه

بچه ۵ سالمو گذاشتم پیش مامانم تا صبح بچه گریه کرد رفتم بیمارستان پیش مادر بزرگم پاش عمل کرده بود بعد هم ارثمونو خورد

چرا نشه ؟ ادم ابتدایی ترین هنری که باید بلد باشه محافظت از خودشه .

نمیدونم شاید با همچین ادمای نانجیب و مردم ازار برخوردی نداشتی برو خداتو شکر کن

فک میکنی تو بگی اون سکوت میکنه خب اونم دو تا دیگ میگه و بحث بالا میگیره ریده میشه ب اعصاب و رندگی ادم این میشه ظالم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ۵ سالمو گذاشتم پیش مامانم تا صبح بچه گریه کرد رفتم بیمارستان پیش مادر بزرگم پاش عمل کرده بود بعد ...

اینجوری بخوایم نگاه کنیم هزاران مورد وجود داره ، این همه بچه ها هستن بهپدر مادرشون بدی میکنن در حالیکه پدرمادر سراسر محبتن

این یه اصل کلی برای حفظ رابطه هست

شما اگه بازم بهش محبت میکردی چه بسا سخت از کارش پشیمون میشد

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
نمیدونم شاید با همچین ادمای نانجیب و مردم ازار برخوردی نداشتی برو خداتو شکر کن فک میکنی تو بگی اون س ...

مگه گفتم بگم ؟ همه چیز حرف زدن نیست ، رفتار مهمه .حتما توام ادمای به قول خودت نانجیبی دیدی که با یکی دیگه نمیتونن نانجیب باشن ؟ فک میکنی چرا ؟ حتما اون ادم بلده چجوری رفتار کنه که جرئت و عرضشو تو خودشون نبینن بگن بالا چشمت ابروعه .

در نهایت اگر انقدر ادمای دور از ادب و شرفی باشن دور میشم رفت و امد نمیکنم . اگر پسرشم اونجوری باشه قطعا همچین مردی تو زندگیم جایی نداره .

۷ سال ! یک روز دو روز نیست داره میگه ۷ سال مداوم ظلم دیده پس قطعا ۷ شال کسی بوده که ظلم و بپذیره.

شما بودید چیکار می کردی عروس مذهبی آموزگار ابتدایی خونواده دار خوشگل با ادب حالا مادرشوهر دقیقا عروس رو برا خودش هوو میدونه اصلا به چشم عضوی از خونواده نمیدونه یکبار هم بعد از مرگ پدر شوهر گفت ازت انتقام میگیرم شوهرم مرد تو خوشحال شدی و کلی بد بیرا

اینجوری بخوایم نگاه کنیم هزاران مورد وجود داره ، این همه بچه ها هستن بهپدر مادرشون بدی میکنن در حالی ...

من پیش خودش بزرگ شده بودم تا ۵ سالگیم تو خونش بودیم دایم هرجا مینشست ازم تعریف میکرد پس محبت همیشه خارو گل نمیکنه گاهی هم پررو میکنه