2777
2789
عنوان

سیزده صفر

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 66 پست
دوتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدهیدبرای بچه میتونم جوراب بخرم بجا لباس؟ میترسم نشه و حسرت بشه و همش ...

سوال اولتون بله میتونید ولی اینکه اگر نشه رو اصلا بهش فکرنکن وقتی داری میخری فکرکن واقعا بچه دار شدی و داری برای بچه ات میخری

سوال دومتون هم بله منم پارسال برای برادرم گرفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به ۱۳ صفر ربطی نداره اینا به باور ذهن و قانون جذب و انرژی مربوطه

آره منم متوجه شدم که انرژی ذهن و جذبه ولی فکرمیکنم در کل خود اون روز هم انرژی و ارتعاش بالایی داره

آره منم متوجه شدم که انرژی ذهن و جذبه ولی فکرمیکنم در کل خود اون روز هم انرژی و ارتعاش بالایی داره

ببین ذهن انسان هر چیزی رو که باور کنه همون میشه

الان اگه باور کنید که روز ۱۳ صفر براتون این رو به امغان میاره چون این روز انرژی بالایی داره همون اتفاق براتون میوفته

و اکر باور کنید که تمام روزهای خدا هم انرژی بالایی دارند و ربطی به تاریخ خاصی نداره و شما در تمام روزهای خدا هم اگه نیت و خواسته ای داشته باشید با ارسال انرژی بهش میرسید

این برای شما کار میکنه

حالا کدوم باور قشنگ تره ؟!

اولی یا دومی ؟!

محدود بودن به یک زمان خاص سالی یک بار

یا اینکه این قدرت رو هرروز و هر لحظه باور داشته باشی ؟!

همه چیز به باور ذهنی خودمون داره

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

ببین ذهن انسان هر چیزی رو که باور کنه همون میشه الان اگه باور کنید که روز ۱۳ صفر براتون این رو به ا ...

مسئله اینجاست که خوشبختانه یا متاسفانه توضیح دادن قانون جذب و انرژی ذهن به دیگران خیلی سخت تر از باورهای مذهبیه😂خیلیا اولی رو نه میپذیرن نه اعتقاد دارن نمونه اش مادر خودم

برای همین ترجیح میدم بگم تو این روز بگیر میشه و خب چی بهتر از اینکه بتونم کمکی کنم کسی به خواسته هاش برسه

برای ازدواج چی بخریمو برای درس

برای ازدواجت شال سفید بخر روز خواستگاریت بپوشی یا یه وسیله خونه برای جهازت بخر خوشگل دختر

برای درست هم مقنعه بخر توی دانشگاه بپوشی عزیزم