2777
2789
يه ساعت پيش پرسيدم الان بش گفتم

میشه بگین چطوری پرسیدین منطورم اینکه فهمید شما دختررو میشناسین یا فک کرد فقط شک کردین

شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست
ممنون گلم

خودت میگی خانوادگی اینطورن،،نمیتونی درستش کنی.چون اینا خیانت تو خونشونه ارثیه،،دیگه بستگی بخودت داره تحمل کنی یانه،،ولی از من بتو نصیحت هیچوقت بخاطر بچه زندگی خودتو جهنم نکن،همین بچه بزرگ که شد میگه تو هیچکاری برا من نکردی

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه بگین چطوری پرسیدین منطورم اینکه فهمید شما دختررو میشناسین یا فک کرد فقط شک کردین

گفتم اين دايركت چيه واسه اين دختره فرستادى گفت همكلاسيم بوده قبلا چيز خاصى نيست منم ديگه كلم داغ شد گفتم طلاق مى خوام من قبلا بهت گفتم چيز ديگه اى ببينم جدا مى شم گفتش كه پس اينطوره همين الان بايد برى

گفتم اين دايركت چيه واسه اين دختره فرستادى گفت همكلاسيم بوده قبلا چيز خاصى نيست منم ديگه كلم داغ شد ...

وای بد شده اما یه توصیه خواهرانه بهت بکنم اینجور مردا درس نمیشن گلم و اگه مجبوری ادامه بدی باید بترسه لااقل اینقد راحت نباشه اولا شما اینطوری رک نباید میگفتی حالا که گفتی بترسونش بزار بفهمه جدی هستی فک نکنم له خاطر یه زن غریبه از زنو بچش بگذره 

شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست

رو حرفت وایستا بترسونش اگه به خاطر دختدته باید قوی باشی تا شوهرت خودشو جمو جور کنه وگرنه هر روز سر این چیزا باید ساکت بشی اونم تورو داغون میکنه