2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو که میخوای بازم با این آدم ادامه بدی و نمی خوای جدا شی به گفته خودت به خاطر بچت! 

پس خودتو کوچیک نکن و به روش نیار! 

اینکه به روش بیاری و بعدم باهاش ادامه بدی خیلی بدتره چون دقیقا بهش ثابت میکنی هر غلطی بکنه شما کاری نمیکنی

واژه ترشیده برای دورانیه که زنها هنری جز شوهر کردن نداشتن! برای یک زن توانمند امروزی  ازدواج صرفا یک گزینه هست نه هدف
شوهرم

چه بد.اما بچه دلیل نمیشه که تو بسوزی و بسازی و زندگیتو تباه کنی اگه قابل اصلاحه و تعهدی داده خوبه وگرنه نمیشه هر غلطی بکنه بگی به خاطر بچه ام تحمل می کنم فردا همین بچه بزرگ میشه میگه چرا با این مرد عمرتو هدر دادی

دیگه وقتی دفعات قبل گذشت کردی و موندی دیگه شوهرت خیالش راحت بوده که تحت هر شرایطی میمونی واسه همین بازم بازیگوشی میکنه واسه من خیانت خط قرمزه ینی حتی چت ترک میکنم برای همیشه و خودش هم میدونه

چه بد.اما بچه دلیل نمیشه که تو بسوزی و بسازی و زندگیتو تباه کنی اگه قابل اصلاحه و تعهدی داده خوبه وگ ...

هميشه مى گه نه من خيانت نمى كنم و به خاطر چندتا ج ند هزندگيمو خراب نمى كنم و اينا ولى بازم...

بگين ديگه لطفا به روى خودم بيارم يا نه

عزیزم کسی که بخواد خیانت کنه اگه تو مدام هم چکش کنی به روش بیاری یا نیاری اون کار خودشو می کنه آدم باید ذاتش درست باشه وقتی یکی افتاد تو خیانت و پنهون کاری دیگه به نظر من خیلی امیدی بهش نیست من بارها از شوهرم چیزی دیدم گاهی به روش آوردم که فقط انکار و انکار و انکار و گاهی هم به روش نیاوردم .متاسفانه کاری نمیشه کرد اگر مجبوری باهاش زندگی کنی به نظرم نگرد و خودتو بیشتر ازین آزار نده واگذارش کن به خدا.

دیگه وقتی دفعات قبل گذشت کردی و موندی دیگه شوهرت خیالش راحت بوده که تحت هر شرایطی میمونی واسه همین ب ...

منم هميشه همينو مى گفتم اما بچم همه دنيامه حتى حاضرم زندگي خودمو فداش كنم

عزیزم کسی که بخواد خیانت کنه اگه تو مدام هم چکش کنی به روش بیاری یا نیاری اون کار خودشو می کنه آدم ب ...

چجورى مى تونى تحملش كنى چجورى شبا كنارش مى خوابى😔😔😔