2777
2789
عنوان

مسخرم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 8723 بازدید | 122 پست
واقعا تعجب میکنم ک مردا هیچ وقت راضی نمیشن من با کسی نامزد کردم ک مو نداشت و خیلی سبزه و قدش هم قد خ ...

چ پرروبوده 😲😲😲

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فدات عزيزم. تو هم خوبي. كار همسرت زشته . نميخوام بگم يك ايرادي بگير ازش بكوب تو سرش، چون لج و لجبازي ...

بزار ایراد بگیره ک فک نکنن زیباترینن حداقل باید یبار ایرادشونو بیاری جلو چشمشون ک دفعه بعد نتونن بحرفن 😤

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
وای حالم بدشد اینا کجاهستن آخه کی الان این قیافه دوس داره عجب اعتمادبه نفسی دارن اه ازتصورشون حالم ب ...

نمیدونم والا خوبه منم بگم برید فک و غب غبابرا جراحی  کنید🙄

آیشواریا زیباترین نبود مگه؟ صورتشم گرده خخخخخ البته من خودم هم صورت گرد رو بیشتر میپسندم

سلاااام عزیزم😍رتبه سومه فک کن آشواریا میدونی زیبایی تناسب اعضای صورته طلی اصلا به گردی و کشیدگی نیست.. میدونی خدا هممونو خیلی قشنگ آفریده 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

[QUOTE=61436837]بد باهاش ازدواج کردی؟؟؟؟من اگ بجای تو میبودم میگفتم من اصن بت نگا نمیکنم ک حالم بهم نخوره...یا میگفت ...[/QUOT حرص نخور عزیزم طوری حالش رو گرفتم ک حساب کار اومد  دستش .. نامزدی هم بهم زدم 

من خود به چشم خویشتن دیدم ک جانم میرود..
خواهرشوهرم پشت سرم رفته گفته این حرفو به جاریم که درازه قبلنا.  اونم با دمش فندق شکسته که از من ...

وای بیخیال استارتر! نظر خانواده شوهر که اصلا حساب نیست! چون بهشون ربطی نداره قیافت. خیلی حرف زدن بگو نمیدونم چرا قیافه من اینقد واسه همه مهمه؟! بگو خودم که دوسش دارم و دیگه به کسی ربطی نداره. در مورد شوهرتم بگو از اول دیدی و پسندیدی. اگه قبلا گرد بود حتما تو کوبیدی به صورتم و از دست تو اینجوری شده😡 بخاطر این حرفای صدمن یه غاز ارزش نداره ذره ای غصه بخوری

[QUOTE=61436837]بد باهاش ازدواج کردی؟؟؟؟من اگ بجای تو میبودم میگفتم من اصن بت نگا نمیکنم ک حالم بهم ...

افرین حقش بود از خود راضین بضیا  

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلاااام عزیزم😍رتبه سومه فک کن آشواریا میدونی زیبایی تناسب اعضای صورته طلی اصلا به گردی و کشیدگی نیس ...

دقیقا تناسب صورت خیلی مهمه

ولی اخلاق هم مهمه

من با خیلیا برخورد داشتم که چهره معمولی داشتن ولی از بس خوش رفتارن به چشمم خیلی زیبا میان

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124