2777
2789
عنوان

سقط عمدی جنین 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5900 بازدید | 109 پست

خیلی متن قشنگی بود منم جا شما بودم میخوندم ناراحت میشدم ....ولی دیگه خدا نخواست ....ب این فک کن اگه خدایی نکرده ب دنیا میومد قلبش مشکل داشت اون موقع چی طاقت داشتی اونجوری ببینیش؟؟؟...قسمت نبوده...

خدا بزرگه امیدوارم یه نی نی خوشگل و سالم و تپلی بهت بده.

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
مگه جنین 4 یا 5 هفته دست و پا داره؟ من فکر میکردم گرد باشه

9 هفته سقطش کردم! خیلی صبر کردم رشد می‌کرد اما بتام میومد پایین... قلبش هم نزد😔

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😭😭😭😭😭 منم بچمو سقط کردم ...وای خدا حالم داغون شد ..کاش میمیردم زیر بار حرفشون نمیرفتم ...مگه بچه من نوه اونا نبود😭😭😭

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
خدا به همه صبر بده خیلی سخت و طاقت فرسات 

این متنو خوندم قلبم شکست😔

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
9!  البته کل کیسه آب 7سانت بود، ولی من دیدمش😔 خیلی صبر کردم اما قلبش نزد

عزیزم خیلی سخته

ولی خداروشکر کن که مثل من نبودی.من حرکتاشو تو شکمم حس میکردم با حرکتاش و صدای قلبش خو گرفته بودم.لگدای اروم میزد به شکمم

در عین ناباوری از دستش دادم😔

😊🌷لطفا پستامو لایک نکنید عزیزان.ممنون
وای موهای تنم سیخ شد نباید مینداختی شاید چند روز یا یکی دو هفته بعدش قلبش میزد

سه هفته صبر کردم، داشت رشد می‌کرد خطرناک بود! 

6بار واژینال سونو شدم! بتامم داشت افت میکرد

حالم بد شد اورژانسی بستری شدم وگرنه دلم نمیومد😔

دلم اتیش گرفت😔 منم بچم تو شش ماه بود که سقط شد و از دستش دادم ای خدا😔😔

الهی بمیرم چرا اخه تو شیش ماه چطور شد ؟

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
حرف کی؟

خانواده شوهرم 

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)