2777
2789
شما کاملا حق داری.نباید اعتماد کنی.کاملا درکت میکنم.بقیش بستگی به طرفت داره اگه واقعا بخوادت باید تل ...

دوس دختر شما.چند وقته هست باهاتون. هیچ وقت کات کرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متوجه نمیشم چی میگی؟!یعنی میگی همه چیه ی پسر باید فراهم باشه بعد اقدام کنه؟؟یا اقدام کنه بعد کم کم ب ...

تومیگی هیچی ندارم. یعنی صفری. الان. میخای بری متاهلی کم کم بسازی. اونجوری دونفرین. هیچی نمیمونه تو جمع کنی. منظورم اینه.

دوس دختر شما.چند وقته هست باهاتون. هیچ وقت کات کرده

دوست دخترم نیست.فقط حسمونو بهم رسوندیم و میدونیم که همو دوست داریم و اون منتظر برم خاستگاریش.

اصلا اجازه نداد باهم وارد رابطه بشیم و بچتیم.

منن اصلا اصراری برین ندارم که باهم رابطه پنهانی داشته باشیم.

دارم تلاشمو میکنم که برم خاستگاری

تومیگی هیچی ندارم. یعنی صفری. الان. میخای بری متاهلی کم کم بسازی. اونجوری دونفرین. هیچی نمیمونه ...

روزی رو خدامیرسونه.این شیطان که میرسونه از فقر.

و اینکه هر دختر خودش روزیش رو پیشونیش

وقتی میاد تو زندگی اون پسر خودش روزیشو با خودش میاره

دوست دخترم نیست.فقط حسمونو بهم رسوندیم و میدونیم که همو دوست داریم و اون منتظر برم خاستگاریش.اصلا اج ...

افرین. ازمن. دوماه خودشو کشت. برم ببینمش. اگ بیاخاستگاری تلاش میکرد. گریه میکرد. والا. الان ازدواج کرده بودیم آفرین بهت مرردی. کاش منم. میمردم حرف نمیزدم

افرین. ازمن. دوماه خودشو کشت. برم ببینمش. اگ بیاخاستگاری تلاش میکرد. گریه میکرد. والا. الان ازدو ...

حتی بهم اجازه نداد مستقیم باهاش بچتم بعد بیاد ببینمش؟؟

آبجی هیچی مهم تر از عفت و حیا ی دختر نیست تو این دنیا

خیلی مواظب باش

حتی بهم اجازه نداد مستقیم باهاش بچتم بعد بیاد ببینمش؟؟آبجی هیچی مهم تر از عفت و حیا ی دختر نیست تو ا ...

اینم حالا فیلمشه. هزارسال پیش نیست.که. میخاد شوهرکنه. دیگ.

شیطان نگفتی اهل کجایی؟

بی پولی سخته. ماشینی نداشت ک قدم ورنمیداشتم. اووو. قدم بزنی. پولکی نیستم اصلا. هیچی نخاستم ازش. ولی زندگی سخته. تا جایی بخای بری ماشین میخای من کرمانم