2777
2789
این پسره میگفت صبر نداری. ک من قشنگ جمع کنم خودمو زحمت. ی خاستگاری هم نداد. وایسم آقا. جمع کنه. بع ...

بگو تو فعلا بیا خاستگاری و تکلیفمو مشخص کن ، بعدش صبرم میکنم🫤

.

.

عزیزم زرنگ باش ، هدفدار برو جلو و نذار کسی عمرتو هدر بده🤍

ިܣـــــــــــ•ᴗ•ــــߊ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو تو فعلا بیا خاستگاری و تکلیفمو مشخص کن ، بعدش صبرم میکنم🫤..عزیزم زرنگ باش ، هدفدار برو جلو و نذ ...

آره گفتم. عوضی دوسال باهاش بودم دیر. ب خودم آمدم. سرگرم حرفا. قشنگش بودم. تادیشب خاموش کردم گوشیمو خخ. هرچی گریه کرد. گفتم نمیام

آمدی ده سال دگ خونه دارنشد این ک هیچی. شرایط یعنی همین خونه و ماشین دیگ. خب اینا ب این زودیا نمیشه ...

ببین.درحال حاضر بعضی ها لنگ ی عقد ساده ان واقعا.لنگ ی حلقه و ی چادر یا لباس.

خودم یکیو میخوام پول ی حلقه و ی مراسم ندارم که اقدام کنم.

حالا طرف شمارو نمیدونم که واقعا شرایطشو نداره یا داره میپیچونه

بگو تو فعلا بیا خاستگاری و تکلیفمو مشخص کن ، بعدش صبرم میکنم🫤..عزیزم زرنگ باش ، هدفدار برو جلو و نذ ...

عمرم هیچی. دوسشم دارم. ک الان کات کردم. فکر نکنم هدفش بود من موندم و فکرش

آمدی ده سال دگ خونه دارنشد این ک هیچی. شرایط یعنی همین خونه و ماشین دیگ. خب اینا ب این زودیا نمیشه ...

برا خونه بخوای بشینی اونم تو این مملکت تا آخرعمر باید مجرد بمونی.

بنظرم خونه بهونست داره میپیچچونه

برا خونه بخوای بشینی اونم تو این مملکت تا آخرعمر باید مجرد بمونی.بنظرم خونه بهونست داره میپیچچونه

ن اینو خودم گفتم.خونه رو. میگم شرایط دگش ماشین داره. پولم ی چندتا سکه پس انداز. نمیدونم. دختری رو بخای حداقل با اینا میتونی بری جلو که

ببین.درحال حاضر بعضی ها لنگ ی عقد ساده ان واقعا.لنگ ی حلقه و ی چادر یا لباس.خودم یکیو میخوام پول ی ح ...

شاید واقعا منو نمیخاد. ولی فکرش تااخر. باهامه. نمیدونم بعضی. دخترا چ جورین که اینقدر براشون میجنگن

عمرم هیچی. دوسشم دارم. ک الان کات کردم. فکر نکنم هدفش بود من موندم و فکرش

درکت میکنم 🥲

و اینکه درسته الان ناراحتی اما وقتی این تصمیم به نفعت بوده، پس بهترین کار رو کردی.🤍

ިܣـــــــــــ•ᴗ•ــــߊ