2777
2789
ای وی اف سخته؟

از چه نظر بخای ببینی...

در کل نه

پروسه یکماه طول میکشه

اگه پزشکت خوب باشه اصلا سخت نیست

برای من چون هایپر میشم و به دارو ها حساسیت هم دارم خیلییی سخته

یبار نزدیک بود برم کما

بستری هم شدم

بخاطر هایپر شدنم پروسه من گاها شش ماه هم طول میکشه

بله برای من خیلی سخت هست بعد از نه بار سقط و دوازده بار ای یو ای و پنج بار انتقال منفی خیییلی سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عارههه آدم نمیدونه غصه منفی شدن بخورهغصه جانکاهی جونشویا غصه پولاشویا غصه دشمن شاد شدن رویا غصه پر پ ...

انشالله که ماما میشی نگفتن چرا منفی شد یه جواب درست ندادن ؟

هیچی دیگه ...

انشالله که ماما میشی نگفتن چرا منفی شد یه جواب درست ندادن ؟

نهههه

من تنبلی دارم

ولی تنبلی برای آی وی اف مهم نیست.

اینو یادم رفت دیگه بگم

اینکه مشکلی نداشته باشی بیشتر غصه داره

لااقل مشکل داشتی میدونستی راهش چیه چطور درمان کنی🤣

نههههمن تنبلی دارمولی تنبلی برای آی وی اف مهم نیست.اینو یادم رفت دیگه بگم اینکه مشکلی نداشته باشی بی ...

همون منم مشکل عجیب ندارم همسرمم فقط تحرکش کم با دارو اکی شده دیگه نمیدونم چه مرگمونه

هیچی دیگه ...

از چه نظر بخای ببینی...در کل نهپروسه یکماه طول میکشه اگه پزشکت خوب باشه اصلا سخت نیستبرای من چون های ...

تو خیلی راه ها رو رفتی پس بدبختی من اینه همسرم رانندس اکثرا اینجا نیس فرصت دکتر و مداوامون کم بود کلا یه بار ای یو ای شدم دکترام میگن مشکل ندارین ولی تا الان هر روشی هم که رفتیم نشده الان میگه جایی نمیرم ای وی اف کنیم تا نتیجه بگیریم هر چند بارم بشه شده

هیچی دیگه ...

تو خیلی راه ها رو رفتی پس بدبختی من اینه همسرم رانندس اکثرا اینجا نیس فرصت دکتر و مداوامون کم بود کل ...

منم سالها هیچ پولی نداشتیم تا بریم

الآنم کم کم دارم کلا منصرف میشم

مثل ازدواجه انگار تا یه سنی آدم بچه میخاد بعد ش واقعا نمیخاد دیگه

کاش زمانی که میشه هنوز ذوقش مونده باشه

منم سالها هیچ پولی نداشتیم تا بریمالآنم کم کم دارم کلا منصرف میشممثل ازدواجه انگار تا یه سنی آدم بچه ...

ادامه بده انشالله که میشه دعات میکنم که به خواسته ی دلت برسی

هیچی دیگه ...

ادامه بده انشالله که میشه دعات میکنم که به خواسته ی دلت برسی

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️