2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 6686 بازدید | 446 پست
دقیقا ببین دغدغه یه متاهل با مجرد خیلی فرق داره من مجرد راحت میتونم تایمم هندل کنم ولی متاهل مدام با ...

فرزند پروری رو میگن انسان رو ب رشد وتکامل میرسونه البته تربیت درست و بحق.

فرزند پروری رو میگن انسان رو ب رشد وتکامل میرسونه البته تربیت درست و بحق.

خانم خودتو گول نزن

ادم موفق تو جامعه کسیه

که تحصیلات خوب داره

و درآمد خوب

نه کسی صبح تا شب درحال نظافت و بچه داریه

یه زنبور هیچ وقت وقتش را تلف نمیکنه که به مگس توضیح بده عسل از عن بهتره 😉 اگه جایی جواب بی احترامیت ندادم اینو 2بار بخون انرژیم برای چیزهای مهم تر میزارم 🥹😘 وقتی یکی هیچی برای افتخار کردن نداشته باشه، به قومیتش افتخار میکنه..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانم خودتو گول نزن ادم موفق تو جامعه کسیه که تحصیلات خوب داره و درآمد خوب نه کسی صبح تا شب درحال نظا ...

نه انسان موفق کسیه ک فرزند موفق تحویل جامعه بده همین میشه دکتر مهندس معلم و غیره و غیره.

قربونت پسرت ۱۵ سالگی بفرست کارگریدخترتم زود شوهر بدیااا ۱۵ سالگی بره زناشویی انجام بده که نکنه خودار ...

ببین خانوم من کسی نیستم که بحث و جدل کنم فقط فکر نکن هرکسی زود شوهرکرد یازود دخترشو شوهر داد از رو نااگاهی بوده خیر خیلیا هستن که هم اگاهیشون بالاتره هم دلایل خوبی دارن برااینکار هم تربیت فرزندشون جوری بوده که این توانایی رو در خودشون و فرزندشون دیدن و من احسنت میگم به این ادمها

تاپیکی که زدین در رد این مساله ضمناعرض کردم ۱۵ کودک نیست که اسمشم بشه کودک همسری

خیلی هااومدن در رد حرفاتون دلیل اوردن شمامیتونی نپذیری برا خودت و هرجور میخای عمل کنی پیامدهاشم پای خودته ولی توهین نکنید به این افرادی که عقیدشون اینه

تمام

خدانگهدار

متاهل و متعهد💍دلیلی نداره جنس مرد درخواست دوستی بده😡

نه انسان موفق کسیه ک فرزند موفق تحویل جامعه بده همین میشه دکتر مهندس معلم و غیره و غیره.

اون بچه از تلاش خودش دکتر شده

شما اگه موفق بودید خودتون دکتر بودید

نه یه خانه دار

که باید منت شوهر بکشید برای کوچیک ترین نیازتان

یه زنبور هیچ وقت وقتش را تلف نمیکنه که به مگس توضیح بده عسل از عن بهتره 😉 اگه جایی جواب بی احترامیت ندادم اینو 2بار بخون انرژیم برای چیزهای مهم تر میزارم 🥹😘 وقتی یکی هیچی برای افتخار کردن نداشته باشه، به قومیتش افتخار میکنه..

ببین خانوم من کسی نیستم که بحث و جدل کنم فقط فکر نکن هرکسی زود شوهرکرد یازود دخترشو شوهر داد از رو ن ...

کسی کی دختر ۱۵ ساله رو وارد مسئولیت سنگین ازدواج میکنه *قطعا* لایق توهینه😔🫂❤️

کنکوریییی🌱✨️

ارزش یه خانوم موفقی که هم تو جامعه عنوان خوبی داره

هم تحصیلات خوبی داره

هیج وقت با متاهلی

که بخاطر تن پروری و یا خنگی به هیجا نرسیده

و کلفته

یکی نیست

محض اطلاع کودک همسرا 😅🤣 ک برای به شارژ التماس شوهر کنن و به چشم مفت خور دیده بشن

و برده جنسی شوهر

حقیقت تلخه متاسفانه

والا من دانش اموز پسر کلاس اولم میومد میگفت مادرم دندانپزشکه

ولی مادرش خانه دار

بچه های الان مثل ما نیستن دنبال پدر مادر پولدارن حتی ۷ ساله ها

ارزش یه خانوم موفقی که هم تو جامعه عنوان خوبی داره هم تحصیلات خوبی داره هیج وقت با متاهلی که بخاطر ت ...

خب خوشووووش ب حال شماها ک هم موفقید و هم کلفت نیستین.زمین گرده با این حرفی ک زدی و توهینی ک کردی.

با من اماده شید برینیم تو اعصابمون :

من دخترای فامیلمون که ۱۷ ۱۸ ن میبینم

یه درصد به اینا نمیخوره بتونن یه زندگی هندل کنند

نمیدونم اینا چطوری موافق ازدواج زود دخترن

درصورتی که دخترای پخمه ای نیستن

نه دنبال اخلاق و معرفت و فرهنگند همه زندگی ک پول نیس.

فداتشم توی ایران زندگی میکنی

با اخلاقت برو قصابی تف هم دستت نمیندازن

دانش اموزای ضعیف من جشن ها رو شرکت نمیکنن چون خانواده هاشون هزینه ندارن بدن

تو رو خدا این تز هاتون بزارید کنار