2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 6693 بازدید | 450 پست
معلومه که کسی که اولویتش پیشرفت باشه تو ۱۸ سالگی ازدواج نمیکنه بعدشم شما حق نداری که یه مورد استثنا ...

درست میگید

قبول دارم اکثر کسایی ک سن پایین ازدواج میکنن چون دغدغه های دیگه یی دارن پیرشفت شخصیشون سخت تر میشه

ولی حرف منم همینه. تعمیم دادن به همه درست نیست.

خیلیا آدمایی با فکرن و قرار نیست شما فکر کنید چون روش موفقیتتون باهم متفاوته یعنی اونا عقلشون نمیرسه چیکار میکنن.

شرایط جامعه یه طوریه که پسری که میخواد پاک بمونه یعنی حتا یک رابطه خارج از شرع عاطفی هم نداشته باشه بهتره توی سن کم ازدواج کنه... کم منظورم بالای ۲۳،۲۴ ساله ها! و قطعا اون پسر با یه دختر کم سن تر از خودش ازدواج میکنه.

این لزوماااا به پعنای عقب مونده بودن دختر و پسر و اهمیت ندادن بآیندشون نیست بخدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اشتباهه...مگه ۲۵ سالگی موقع شروع کار و درامده؟ اونوقت شاااااید ۳۵ ب جایی و پولی برسه ۴۰ ازدواج تن ...

ببخشیدا ولی ما به پسر ۱۵ ساله که کار میکنه میگیم کودک کار

بعد پسری که کار میکنه توی این سن چه شغلی میتونه داشته باشه به جز زیر دست بقیه بودن؟

جای پیشرفت این بچه کجاست

اگه این شغلا براتون ملاکه که دیگه هیچی

چه ربطی داره ولی نود درصد دانشجو های تاپ مجردن آمار رو نگاه کن ، به هر حال مونده پیشرفت و رشد رو تو ...

اینایی که میگن بعد ازدواج پیشرفت میکنن زر مفته.

من پارسال ازمایشی ازمون وکالت و قضاوت شرکت کردم هر دو قبول شدم ولی چون لیسانسم یه ترم مونده بود نتونستم برم.

امسال هم شرکت میکنم و حتی اگه قبول شم میخوام مرخصی بگیرم یکی دو سال بتونم بچمو بزرگ کنم که حالا بعد دو سال کاراموزی م تازه شروع شه

اینم در شرایطی که میتونم بچمو بسپارم به پرستار و بعد برم

وگرنه اطراف من بعد ازدواج همونی بودن که قبلا بودن.

اینا به کنار

یکی از فامیلامون هس ، الان تخصص زنان و زایمان میخونه.

اینم ۱۷ سالگی ازدواج کرد

تازه شوهرشم ۱۷ سالش بود🤣

خدایی خیلیییی بچه بودن خیلیییی

ولی پسره دیده بودتش عاشق شده بود، مذهبی بود خب هیچ کاری نمیتونست بکنه بجز خواستگاری😂

من خودم واقعا بنطرم پسر زیر ۲۳، ۲۴ وحشتناک بچست

ولی باهم کنکور دادن ، باهم درس خوندن

دختره پزشک شده الانم دو تا بچه داره تخصص میخونه.

اتفاقا چون کم سن ازدواج کردن مادر و خونواده همسرشون براشون جا افتاده که "این داره درس میخونه" و انتظار زیادی ازش ندارن و حمایتم میکنن. بچه هاشو همش مامان خودشو مادرشوهرش نگه داشتن...

خلاصه که تعمیم ندید آقا به همه تعمیم ندید...

ازدواج مخالف پیشرفت نییییست اونی که بخواد پیشرفت کهن درهرشرایطی پیشرفت میکنتخ اونی ک نخواد درهرشرایطی نیمکنه...

پسر ۲۵ ساله که نباید تو ۲۵ سالگی تازه ب فکر درآمد باشه عزیز من. پسر موفق اونیکیه از ۱۴ ۱۵ سالگی کنار ...

والا اگه با کارگری به درامد میرسن تا ما شوهرامون از شغلاشون بیان بیرون

اینایی که میگن بعد ازدواج پیشرفت میکنن زر مفته.من پارسال ازمایشی ازمون وکالت و قضاوت شرکت کردم هر د ...

بچه بله

بچه داری سخته

حرف ما مادر شدن نیست ازدواجه

میشه مادرشدن و گذاشت برای زمان مناسب...

اره نمونش همین داداش من هجده و خانمش چهارده ازدواج کردن الان خیییلی از لحاظ مالی ودیگه چیزها از منی ...

اره منم دختر خالم روبه رومه

خونه ، ماشین ، زمین طلا بچه همچی

منم خیر سرم ازدواج کردم

اون تو سن ۱۴ ازدواج کرد بدون تحصیلات و هنر خاصی

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

درست میگیدقبول دارم اکثر کسایی ک سن پایین ازدواج میکنن چون دغدغه های دیگه یی دارن پیرشفت شخصیشون سخت ...

خب اون پسر ۲۳ ۲۴ ساله شغل داره، خونه داره؟ ماشین داره؟

پس کل تایمی که باید واسه پیشرفت خودش بذاره ، میره صرف تامین نیاز های یک زندگی مشترک

بنابراین کسی که به فکر پیشرفت باشه ، هیچوقت ازدواج نمیکنه

مورد داشتیم خانومه تمام خواهر برادراش پزشک ، خودش دانش اموز سمپاد، ای کیو بالا ،خودش تو ۱۷ سالگی ازدواج کرده و الان خونه داره

ازدواج همیشه مانع بزرگ پیشرفت شغلی و جایگاهه آدمه

کسی که اولویت اولش پیشرفت باشع هیچ وقت تو سن پایین ازدواج نمیکنه

اکسترن پزشکی

خودت دختر داشته باشی میزاری ۱۵ ۱۶ زایمان کنه؟

۱۸ ۱۹ میزارم قطعا چون مشکلی نمیبینم

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن. امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد... قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی. امشب ۳۱ شهریور ۱۴۰۴. نتایج نهایی اعلام شد و قبول شدممممم. پس خدا حواسش بهم بود همه مدت این همون طلوع بعد تاریکی مطلق صبح بود😭😭😭 سجده شکر کردم و موفقیتم رو از خدای خودم میدونم. الهی شکر حالم خیلی خوبه تا ۳.۳۰ صبح بیدارم خواب نمیاد ب چشمام. انشالله تا تهش خیره.امروز ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ نشستم دارم برنامه عروسیمون میریزم انشالله آخر ماه میخوام برم اتلیه و ارایشگاه رزروکنم😍 برنامه چیدیم اردیبهشت یا خرداد عروسی بگیریم شب خواب دیدم لباس عروس پوشیده بودم😍انشالله که خیره... خیلی ذهنم درگیره عروسیه یعنی از پسش برمیایم؟ ۲ ساله عقدیم دیگه تحت فشارم از حرف اطرافیان. همسرمم طبق معمول قهره😆 منتظر نی نی قشنگمونم هستم(خواهر زادم) که ماه بعد به دنیا میاد قراره براش باکس گل تزیین کنم😍🩵 خدایا شکرت امروز ۳ اردیبهشت با عشقم رفتیم لباس عروس و کت و شلوار و کارت عروسی خریدیم🥰😍 خدایا توکل به خودت انشالله بتونیم ۲۵ اردیبهشت عروسیمون بگیریم بعد اینهمه سختی و بالا پایینای زندگی🥲😇خب ۲۵ اردیبهشت هم عروسیمون شد خدایی عالی بودم تو اون لباس و آرایش خیلی از خودم راضیم🥲🥲🥲 خدایا شکرت درسته خیلی اذیت شدم خیلیا اذیتم کردن اما فراموش میشه مهم اینه تونستم و انجام دادم و عروس شدم بعد ۲۷ سال رویا😇

ببخشیدا ولی ما به پسر ۱۵ ساله که کار میکنه میگیم کودک کاربعد پسری که کار میکنه توی این سن چه شغلی می ...

شرانده دسگه به کسی از همون اول میز ریاست رو پیشکش نمیکنن خدایی کجا فکر میکنین بیاین تو جمع باشین واقعیت هارو ببینین زندگی اون ایده آلی ک تو ذهنت ساختی نیست شما میتونین پسر هاتون رد تا ۲۵ سالگی ساپورت کنین بعد ۲۵ بفرستین تو اجتماع ببینین میتونن از پس خودشون بر بیان

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن. امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد... قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی. امشب ۳۱ شهریور ۱۴۰۴. نتایج نهایی اعلام شد و قبول شدممممم. پس خدا حواسش بهم بود همه مدت این همون طلوع بعد تاریکی مطلق صبح بود😭😭😭 سجده شکر کردم و موفقیتم رو از خدای خودم میدونم. الهی شکر حالم خیلی خوبه تا ۳.۳۰ صبح بیدارم خواب نمیاد ب چشمام. انشالله تا تهش خیره.امروز ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ نشستم دارم برنامه عروسیمون میریزم انشالله آخر ماه میخوام برم اتلیه و ارایشگاه رزروکنم😍 برنامه چیدیم اردیبهشت یا خرداد عروسی بگیریم شب خواب دیدم لباس عروس پوشیده بودم😍انشالله که خیره... خیلی ذهنم درگیره عروسیه یعنی از پسش برمیایم؟ ۲ ساله عقدیم دیگه تحت فشارم از حرف اطرافیان. همسرمم طبق معمول قهره😆 منتظر نی نی قشنگمونم هستم(خواهر زادم) که ماه بعد به دنیا میاد قراره براش باکس گل تزیین کنم😍🩵 خدایا شکرت امروز ۳ اردیبهشت با عشقم رفتیم لباس عروس و کت و شلوار و کارت عروسی خریدیم🥰😍 خدایا توکل به خودت انشالله بتونیم ۲۵ اردیبهشت عروسیمون بگیریم بعد اینهمه سختی و بالا پایینای زندگی🥲😇خب ۲۵ اردیبهشت هم عروسیمون شد خدایی عالی بودم تو اون لباس و آرایش خیلی از خودم راضیم🥲🥲🥲 خدایا شکرت درسته خیلی اذیت شدم خیلیا اذیتم کردن اما فراموش میشه مهم اینه تونستم و انجام دادم و عروس شدم بعد ۲۷ سال رویا😇

شرانده دسگه به کسی از همون اول میز ریاست رو پیشکش نمیکنن خدایی کجا فکر میکنین بیاین تو جمع باشین واق ...

هر کسی با توجه به موقعیت اطرافش حرف میزنه

ما پدرا اولویت اولشون تحصیل بچشونه و تا زمانی که شغل خوبی نداشته باشن ساپورت مالی میشن

همسر من دقیقا ۲۷ سالگی پشت میز به قول شما ریاستش نشسته

سرمون توی زندگی خودمون

هرکس مسیر زندگیش یه جوری هست

قضاوت نباید کنیم

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید