2777
2789
عنوان

یکم روحیه بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 42 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از انتخابم پشیمون نیستم با عقل و درایت انتخاب کردم، ولی خب رفته رفته اختلاف پیش میاد دلخوری رو ه ...

اره واقعا انگار نمیشه ادم همیشه حالش خوبه باشه ولی خب از همینا ادم میترسه

اینم دیگ نوبرشه مگ میشه اهمیت دادن بزنه زیر دلت😂

اره گاهی از اینکه مشکلی ندارم

ب چیزهای چرت و پرت فکرم میره

خانواده ام....

در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم

اره واقعا انگار نمیشه ادم همیشه حالش خوبه باشه ولی خب از همینا ادم میترسه

امروز داشتیم راه میرفتیم بلوار کشاورز همین یکی دو ساعت پیش هوا هم خوب، خندیدم به یه چیزی با صدا، خدا شاهده خندمو جمع کرد همونجا اصلا یخ زد لبام

چطور میخندم وسط اینهمه........

خدانکنه خیلی خوشحالم به عشقت رسیدی داستان عاشقیت خیلی قشنگه بقیه تاپیکاتم خوندم

عزییییییزممممم قسمت خودتتت

قشنگ بودااا مخصوصا روزی ک فهمیدم اونم دوسم داره یا روزی ک رفتیم تو رابطه ولی سختیش خیلی زیادددد بود

نفرین من این بود تو را زمانی شناختم که سهمم تنها قاب عکست بود و همین برای تلاطمم کافیست

عزییییییزممممم قسمت خودتتتقشنگ بودااا مخصوصا روزی ک فهمیدم اونم دوسم داره یا روزی ک رفتیم تو رابطه و ...

مرسی عزیزم اره واقعا قشنگ بوددد

خب دیگ این چیزا سختی زیاد داره ولی خداروشکر وقتی با اکسش بود حالت بد نشد معمولا مردم تو ی همچین شرایطی خیلی حالشون بد میشه

مرسی عزیزم اره واقعا قشنگ بودددخب دیگ این چیزا سختی زیاد داره ولی خداروشکر وقتی با اکسش بود حالت بد ...

لطف داریییی

گاها اعصابم خورد میشد ولی مطمعن بودم برمیگرده واس همین اروم بودم

فعلا رفته سفر دارم دق میکنم

نفرین من این بود تو را زمانی شناختم که سهمم تنها قاب عکست بود و همین برای تلاطمم کافیست