2777
2789
عنوان

سینه بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 54 پست
وای چقدر گرون من خوندم میگفت اگه بری بیمه بدونن که واست مشکل ایجاد کرده باعث آرتروز اینا شده بیمه یه ...

خب من ندارم در حد ارتروز ک اونم کلی دردسره اکثرا قبول نمیکنن

وای چقدر گرون من خوندم میگفت اگه بری بیمه بدونن که واست مشکل ایجاد کرده باعث آرتروز اینا شده بیمه یه ...

ن ایتا پولدار بودن با مادرش رفتن هم ابدو همماموپلاستی جفتی باهم شد ۴۰۰ ملیون هم مادرش هم خودش فکر کنم ۱۷۰ خودش مادرش هم ۲۵۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزنت بیار 58 حداقل یکم دردت کمتر میشه من اوردم 52

اره قصدشو دارم ولی قبلا هم وزنم ۴۹کیلو بود و سینه م همین اندازه حالا در حد ۷۰ بود واسه من ارثی هست نه چاقی

خوشحالی خودتونو بزارید تو اولویت حتی  اگه بهقیمت ناراحتی بقیه باشه. 
اره قصدشو دارم ولی قبلا هم وزنم ۴۹کیلو بود و سینه م همین اندازه حالا در حد ۷۰ بود واسه من ارثی هست ن ...

من اصلا ارثشو نداریم تو خانواده

خودمم میگم الانم باز 75 شده بازم برام بزرگن

ن ایتا پولدار بودن با مادرش رفتن هم ابدو همماموپلاستی جفتی باهم شد ۴۰۰ ملیون هم مادرش هم خودش فکر کن ...

اها خوشبحالشون بنظرم واسه کسایی که سینه بزرگ دارن لازمه عملش کاش بیمه قبول میکرد یه مقدارشو

من اصلا ارثشو نداریم تو خانواده خودمم میگم الانم باز 75 شده بازم برام بزرگن

اگه میتونی برو باشگاه یه ورزش های مخصوصی هم داره که حداقل لیفت و جمع و جور شه بزن یوتیوب یا اینستا میاد انجام بده شاید بهتر بشه

ی وام بگیر عزیزم

شوهرم شغل ثابتی نداره خودمم سرکار نمیرم تو روستاییم نمیتونم برم سرکار وگرنه میگرفتم خودمو راحت میکردم همیشه یا شونه م یا گردنم درد میکنه با اینکه همش سوتین هم میبندم ولی اذیتم