2777
2789
عنوان

پسري كه

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 26 پست
بله متاسفانه و ميگه من ازت حمايت مالي نميكنم و پولي كه در مياري رو بايد بياري تو خونه براي خرج و مخا ...

چیزی که عیان است....

بنظرت از این شوهر درمیاد برات؟

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بله متاسفانه و ميگه من ازت حمايت مالي نميكنم و پولي كه در مياري رو بايد بياري تو خونه براي خرج و مخا ...

شغلش چیه؟

ریپلای نزنید❌ساعت ۱۹:۴۰- ۲۵ شهریور، به درخواست خودم تعلیق شدم. کاربرها لطفا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم چیکار دارم میکنم😂💀

وای قبول نکنییی

درخواست دوستی 🚫  گفتند ایام جوانی چه قشنگ است! غم هاو شب و شاپرکش قسمت ما شد...
از چه نظر عاقبتي ندارم؟؟

ببین

توخدای پول ودر امدم که داشته باشی یه مواقعی هس (دوست داری) همسرت خرجت کنه

اینطور مردا روز به روز توقعاتشون بیشتر میشه

روزایی میرسه که توقعش میشه خرج خونه رو دوش شما باشه

و اون موقع اون وقار و ارزش و احساس خوبی که داری که پشتت یه مرد هست رو از دست میدی

🕋

كارشناس ازمايشگاهه

بنظر من موقعیت های بهتری هم خواهی داشت. این مورد زیاد کیس خوبی بنظر نمیرسه حالا بازم خودت میدونی😅

ریپلای نزنید❌ساعت ۱۹:۴۰- ۲۵ شهریور، به درخواست خودم تعلیق شدم. کاربرها لطفا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم چیکار دارم میکنم😂💀