2777
2789
عنوان

بچه ها کمککک

142 بازدید | 19 پست

بچه ها من وقتی بچه بودم مثلا ۵ سالم اینا بود با یه دختر همسن خودم دوست بودم و خیلی صمیمی بودیم

بعد راستش یکم که گذشت ما از سر بچگی بازی های مورد دار کردیم با هم و یه چند وقتی بودیم تا بزرگترا فهمیدن و یه دوره وقفه افتاد دوباره دوست شدیم بعدش

و این ماجرا خیلی رو من تاثیر گذاشته یعنی الان که دانشجو هستم هم گاهی فکر می کنم نکنه ذاتا آدم مریضی باشم و من اون کارو شروع کرده باشم

همش میترسم نکنه من از درون نمیدونم منحرف باشم مثلا

به نظرتون اگر بعد از این همه سال بحث رو با دوستم در میون بذارم و ببینم ایده اولیه اون کار مسخره از من بود یا اون کار بدیه؟مثلا همینطوری که حرف میزنیم سر صحیت رو باز کنم

چون میدونم دوستم هم یادشه ولی به روی هم نمیاریم اصلا

بچه ها نظرتون بران واقعا مهمه چون این قضیه خیلی تاثیر گذاشته رو من

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نمیتونم توضیح بدم ولی خب بازی های بچگونه ای ک تو اون سن معمولا برای کنجکاوی انجام میدن

خب بچه بودی اشکال نداره دیگه بهش فک نکن ، بچه ها از روی بچگی ممکنه کلی کار انجام بدن

Only my son 💘