2777
2789
عنوان

بچه ها چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 29 پست
اصلا اهمیت نده ببین من شاگرد خصوصی دارم از پارسال میاد فقط یک دست لباس تا حالا پوشیده همیشه همونو می ...

خب پس نمیدونم اینا همش تو قر و فرن ادم خجالت میکشه هیچ کس مث خودم نیست.البته لباسم تمیز و خوبه

یادمون باش که هر کسی طرز فکر خودش و منطق خودش را داره . گل سرخ به واسطه ذات خودش گل سرخ هست و گل محمدی هم ه واسطه ذات خودش گل محمدی هست . آدمها هم همین طورن . هر کسی بسته به ذات و طرز فکر خودش ، رفتار مخصوص به خودش را داره . ولی قرار نیست اگه طرز زندگی یا طرز رفتار شما در جامعه با بقیه خانم ها متفاوت هست ، شما خودتون را سرزنش کنید با خجالت بکشید . کسی از باطن زندگی کسی خبر نداره . شاید همون افرادی که در ظاهر و به چشم شما هر روز با یه نوع پوشش به باشگاه مییان ، آرزوی یه لحظه آرامش زندگی شما را داشته باشند .

ولی امیدوارم همیشه در زندگیتون آرامش و سلامتی باش . چون این ها از هر نوع طلا و پوشش با ارزش تر هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کار اونا قشنگ نیست تو این اوضاع این کارو می کنن ولی شاید هم طلا نباشه خودم چون عاشق النگو و انگشتر و ...

ولی نه تو باشگاه

نه برای خودنمایی

کلا عاشق این چیزا هستم

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

خجالت نداره که

شما آمدید ورزش کنید نشون دادن لباس نیست که

منم یک دست لباس دارم میرم ورزش میکنم ولی همون یک دست مرتب و اتو کشیده نگه میدارم و آراسته هستم این مهمه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

خجالت نداره کهشما آمدید ورزش کنید نشون دادن لباس نیست کهمنم یک دست لباس دارم میرم ورزش میکنم ولی همو ...

منم تمیزه و شیکه تازه خریدم ولی ب تنوع اونا نیستم

منم تمیزه و شیکه تازه خریدم ولی ب تنوع اونا نیستم

مشکلی نیست مهم ورزش هست و سلامتی

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

کلا بعضی ها هم لباس های مختلف برای خودنمایی نمی پوشن

بعضی وقت ها طرف برای دل خودش می پوشه

این طوری می خواد از ورزش لذت ببره

بعضی ها هم مثل یکی از دوستان من خودش از خودش لباسی نداشت همه لباس های قرضی خواهرهاش بودن

و هر روز هم یک تیپی می زد و همه فکر می کردن این لباس های قشنگ مال خودشن

فقط من می دونستم این لباسی نداره

پس بی خیال دیگران

مهم خودتی که چطوری با خودت راحتی 🪻

خواهرم زندگی بیرون مردم رونبین شاید کسی حتی اگه بهترین زندگی رو داره ازجایی میناله وکمبود داره مابرا ...

مثل همین دوستم که گفتم

یک بار یکی بهش گفت لباس هات خیلی قشنگ اند از کجا می خری فورا فرار کرده بود رفته بود

حالا اونم فکر می کرد چقدر دوستم بی تربیته که جواب دیگران نمیده

فقط من از اوضاعش خبر داشتم

خب پس نمیدونم اینا همش تو قر و فرن ادم خجالت میکشه هیچ کس مث خودم نیست.البته لباسم تمیز و خوبه

به نظر من ادب و شخصیت بعدم تمییزی خیلی مهمتر از لباسه از من که ۱۲ ساله باشگاه دارم بپرس

خدایا دلم رو از محبت اهل بیت خالی نکن