2777
2789
عنوان

من 21 سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 43 پست
نه من هیچ مشکلی ندارم تو زندگیمفقط روانم خستسیه کنکور دارم اونم نمیخونم چون ب پوچی رسیدم و میگم خب ب ...

خب ازینکه هیچ مشکلی نداری یعنی اینکه از زندگی و روتین تکراری خسته ای و چون داری هی تکرارش میکنی مثل اینه که بیشتر داری تو یه باتلاغی که خودت درست کردی فرو میری

راه حل چیه؟بزن بیرون و چیزای جدید تجربه کن..زندگیتو ازین حالت یکنواختی بکش بیرون

دوستای جدید پیدا کن...باشگاه برو..نقاشی بکش ..استایل مورد علاقتو بزن و برو بیرون خوش بگذرون ..اونقدری کارای مختلف زو انجام بده و فکر کن که بتونی علاقتو پیدا کنی

بخدا کااامل درکت میکنم میدونم داری چی میگی عین خودمی توام

فقط باید هدفتو پیدا کنی

اونموقع زندگیت معنا پیدا میکنه

امتحانش کن

اگه نیاز داشتی حرفی بزنی بهم بگو سعی میکنم کمکت کنم🙂✨

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دقیقااصلا زنده و مرده بودن برام اهمینی ندارهچ بسا دوس دارم تموم شه زندگیم

من خیلی درکت میکنم واقعا با تمام وجودم.

یه چیزی که تونست حال منو یکم بهتر کنه سریال دیدن بودن مخصوصا سریال های کره ای ( سلیقم اینجوریه ) واقعا میتونم بگم از یه دوران وحشتناک نجاتم داد هرچند افسردگی من هیچ وقت خوب نشد و فکر میکنم ژنتیکی باشه:)

بنظرم باید بگردی ببینی چیزی هست حالتو بهتر کنه ، چون اینجوری زندگی کردن خیلی بده.

چیزای جدید امتحان کن مطمعنم چیزی پیدا میکنی که حالتو بهتر کنه مثلا نقاشی ، کلاس موسیقی یا شنا ، آهنگ گوش دادن ، آشپزی و ...

امیدوارم هرچه زودتر حالت بهتر بشه 🩷

تا کی میخوای اینجوری بمونی

نمیخوام تلاش کنم واقعا

چون باز میگم خب ک چی

خوب بشم ک چی

ی جورایی انگار سر شدم

تنها تلاشم بیرون رفتن و هوا خوردنه که اونمبرمیگردم حالم صدبرابر بدتر میشه

💔🖤پێی بڵێن بە سە ر هاتم کرا به چیرۆک🖤💔

نمیخوام تلاش کنم واقعاچون باز میگم خب ک چیخوب بشم ک چیی جورایی انگار سر شدمتنها تلاشم بیرون رفتن و ه ...

فقط میدونم بدون دلیل اینجوری نشده حتما یک آسیبی دیدی ولی زندگی بدون افسردگی خیلی خوبه نذار وقتی پیر شدی پشیمون بشی از اینکه همش با غصه گذروندی

من خیلی درکت میکنم واقعا با تمام وجودم.یه چیزی که تونست حال منو یکم بهتر کنه سریال دیدن بودن مخصوصا ...

من تو باتلاق کنکور گیر کردم ب اصرار خانوادم

نمیتونم هیچیو امتحان کنم تا نجات پیدا نکنم از کنکور

از طرفیم برا کنکور نمیخونم چون هیچ هدفی ندارم تو زندگیم

نه باباکنکوریم انواع حالتای مختلفو تجریه کردم🙂😂متفاوت از چه لحاظ؟

جدی

فک کردم روانشناسی اینا خوندی

متفاوت بود با بقیه

انگار بیشتر از درونم خبر داشتی

فقط میدونم بدون دلیل اینجوری نشده حتما یک آسیبی دیدی ولی زندگی بدون افسردگی خیلی خوبه نذار وقتی پیر ...

اصلا ب آینده فکنمیکنم

همش منتظر یه اتفاقم ک بیفته برام

بازم مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی❤️

جدیفک کردم روانشناسی اینا خوندیمتفاوت بود با بقیهانگار بیشتر از درونم خبر داشتی

واای جدیی🥺😂پس برم روانشناسیم بخونم

حالا اینم بهت بگم

من از ادمی که چند سال پیش دقیییقاااا عین الان تو بود رسیدم به ادمی که الان عاااشق خودم و زندگیمم..کلییی هدف دارم و هرلحظه رو واقعا دارم زندگی میکنم:)پس راه نجات هست

میخوای راجبش بیشتر حرف بزنیم؟

من خیلی درکت میکنم واقعا با تمام وجودم.یه چیزی که تونست حال منو یکم بهتر کنه سریال دیدن بودن مخصوصا ...

دقیقا منم سریال دیدن حالمو خوب میکنه

مثل تراپیه برام

فک میکردم فقط من اینجوریم

من تو باتلاق کنکور گیر کردم ب اصرار خانوادمنمیتونم هیچیو امتحان کنم تا نجات پیدا نکنم از کنکوراز طرف ...

ببین یک ماه دیگه کنکور تمومه اگه میخوای سال بعد بمونی با علاقه و هدف بمون و واقعا تلاش کن وگرنه برو دنبال یه کار یا دانشگاه و ...

منم مثل توهم دقیقا با این تفاوت که چند وقته فهمیدم چه هدفی دارم و بخاطر اون چندین ماه همه چیو گذاشتم کنار دارم درس میخونم حتی تو تایم جنگ و ... و فرایند کنکور به شدت فرسایشیه. اگه هدف و انگیزه یا علاقه نداری فقط خودتو نجات بده🩷