2777
2789
عنوان

پسر عمم

263 بازدید | 38 پست

خیلیی عجیب رفتار میکنه چند مدته😭🤣

۲۵ سالشه من ۱۸ مثلا رندوم اومد ماجرای اکسشو واسم تعریف کرد منم به شوخی گفتم اره بعدا به زنت میگم گفت من خودم برا زنم تعریف کردم،کلا تو جمعا حواسش به منه فقط یبار خونشون بودیم شب رندوم جلوی همه برگشت گفت فردا صبح ساعت چند بیدار میشی میخوام واست قهوه درست کنم؟فردا دقیقا ساعتی که گفتم بیدار شده بود

یا مثلا یچیزی میگم دلم میخواد سریع واسم میخرتش،تو اینستام تو دایرکت بهم میگه 'جوجه' یا 'بچه' 🤣😭

𝘲𝘶𝘪𝘦𝘯 𝘯𝘰 𝘢𝘳𝘳𝘪𝘦𝘴𝘨𝘢 𝘯𝘰 𝘨𝘢𝘯𝘢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه همش مسخرم میکنه ،قد اینامو همشم شوخی میکنه نمیدونم واقعا منظورشو🤣😭

پسرا یه جوری رفتار میکنن نمیدونی متنفره ازت یا میخوادت🤣

ولی با اینایی که تو گفته انگار میخوادتاا

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
ممکنه صمیمیت عادی باشهولی زیاد توجه میکنه بهتحس میکنم...مبارکهههه😅❤️

منم همونو میگم نکنه صمیمیته من اشتباه توهم زدم،ولی اخه فقط با من این شکلیه دخترای دیگم همسن من هستن مثلا دختر خاله هاش ولی اصلااا با اونا این شکلی نیست با اینکه بیشتر میبنتشون تو یه شهرن

پسرا یه جوری رفتار میکنن نمیدونی متنفره ازت یا میخوادت🤣ولی با اینایی که تو گفته انگار میخوادتاا

بخداا

چیبگم خدا از دهنت بشنوه😭🤣🤣

چه کنیم بنظرت؟

ببین مثلا مثل پسر عمه ی خودت که میگه جوجهیا بچه

حتی بهم عزیزم و عشقمم میگه ولی میدونم سر شوخیه

یه بار با بچه های فامیل که پیش همنشسته بودیم برادر کوچیکش گفت الی تو سرکار نرو یه شوهر پولدار پیدا کن تیغش بزن بعد این پسره شروع کرد با برادرش دعوا کردن

من۱۷ سالمه اونم۲۱

ببین مثلا مثل پسر عمه ی خودت که میگه جوجهیا بچه حتی بهم عزیزم و عشقمم میگه ولی میدونم سر شوخیهیه بار ...

اینکه معلومه دیگه دوستت داره دخترر😭