2777
2789
عنوان

شمالی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااای چقدر تاپیک شمالی میذارن.... خانواده شوهر من شمالین حالم بد میشه به شمال فکر می کنم

واه

عجبا

ملت خود درگیری دارن به خدا

وقتی می میرید نمی فهمید که مرده اید، تحملش فقط برای دیگران سخت است، بی شعور بودن هم مشابه همین وضعیت است(Philippe Geluck)
خوش به حالت همشون بد نیستن خاطره من از شمالیا بده... ببخشید اینو میگم ولی همشون تقریبا خیانتکارن... ...

شما خووووووووبی😒

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
خوش به حالت همشون بد نیستن خاطره من از شمالیا بده... ببخشید اینو میگم ولی همشون تقریبا خیانتکارن... ...

ببخشيد ميتونم بپرسم همسرتون مال كدوم شهر شماله؟؟

خدايا مرسي كه هميشه بهم لطف داشتي و داري،مرسي كه هستي خداجونم❤️🙏     
گیلان

اهان گيلاني ها رو نميدونم منم چيزهاي خوبي درموردشون نشنيدم ولي ما مازندران هستيم و با اين چيزهايي كن گفتي خيليييييي تعجب مردم اخه اينجا اكثرا با غيرت و متعهد به خانواده هستن

خدايا مرسي كه هميشه بهم لطف داشتي و داري،مرسي كه هستي خداجونم❤️🙏     

همه جا هم خوب داره هم بد من چند ماه رفتم متل قو زندگی کردم آدمای خوب زیاد دیدم و خون گرمم بودن اما یکی اونجا کاری کرد که برگردم تهران و امیدوارم تریلی از روش رد بشه من کارم اون موقع آموزش و پرورش سگ بود در نهایت اون آدم با ظاهر اینکه میاد کمک اومد جلو ولی چندتا از سگام رو دزدید و من دستم به هیچ جا بند نبود سگای بالای ۷ ۸ میلیون که خودم بزرگ کرده بودمشون.اشکال نداره تجربه شد برام ولی بازم به نظرم آدمای خوبی داره ولی مثل همه جا عوضی داره.الان هم پدرم رفتن سمت لاهیجان زمین خریدن دارن میسازن(پدرم معماره)کلا شمال و دوست دارم لعنتی شبیه یه تیکه از بهشته عاشق جنگلای گیلانم