2777
2789
عنوان

بي بي چك

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 90 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاالله شماام زودتر مادربشی عزیزم ازانتظار خسته شدم بخدا روحیم امیدم کلا از دست دادم

منم مثل شمام  فقط باشوهرم دعوامیکنم خیلی سردرگمم از تنهایی از زندگی از همچی خستم گاهی ارزوی مرگمم میکنم اینقدرانتظارسخته که امیدوارم نصیب گرگ بیابون هم نشه

منم مثل شمام  فقط باشوهرم دعوامیکنم خیلی سردرگمم از تنهایی از زندگی از همچی خستم گاهی ارزوی مرگ ...

اره واقعا میدونی بعضی وقتا از شوهرم خجالت میکشم که من مشکل دارم وقتایی که پریود میشم روم نمیشه بهش بگم 

منم مثل شمام  فقط باشوهرم دعوامیکنم خیلی سردرگمم از تنهایی از زندگی از همچی خستم گاهی ارزوی مرگ ...

من نه ماه چشم انتظار بودم واقعا نگم از حالو روزم ...نه ماه خيلي نيست ميدونم اما من خيلي چشم انتظار بودم يني شرايطم اينجور خواست ك فقط بچه بتونه زندگيمو اوكي كنه ...خواهر١٨سالمو  ٥ روز بعد عروسيم از دست دادم باهم بوديم ك تصادف كريدم يني توي ماشين ما بود ...ميدونيد چ مسئوليت سختيه همش منتظر بچه ي منن فاميل و مامان و بابام و خودم چون تغيير فقط ميتونه ني ني من باشه دعا كنيد مثبت كاذب نباشه

مبارکت باشه عزیزم.وایی ینی میشه منم یه هفته دیگه بیام بگم باردارم😔😔😔

واي منم يک هفته ديگس موعدم شنبه صبح بي بي چک زدم منفي شد ولي گاهي دل درد دارم کاش ازمن مثبت شه شوهرم ذوق زده ميشه

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  
واي منم يک هفته ديگس موعدم شنبه صبح بي بي چک زدم منفي شد ولي گاهي دل درد دارم کاش ازمن مثبت شه شوهرم ...

منم اخر هفته میخوام برم شهرستان خونه مادر شوهر باید وایسم تا یکشنبه وااااای

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز