عسل_۱۲۹۰ مدیر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 5091 عنوان ازدواج کنم❓️ | مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 20 پست من با یه پسری نزدیک ۲سال تو رابطه بودم اما بخاطر یسری مسائل خسته شد و کات کرد و گفت دیگه نمیخوام و..... خلاصه من یه خواستگاری هم دارم که بنظر ادم مذهبی میاد من خودم مذهبی نیستم و اینکه خونه و ماشینم مامان باباش براش خریدن اما میترسم ازدواج کنم و بعدش از رابطه من با اکسم باخبر بشه و اوضاع خراب شه یا اینکه اکسم برگرده نمیدونم چیکار کنم؟ 1405/05/01 | 16:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیرکاکایو_دامداران عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 1759 با خود پسره صحبت نکردم من بودم مذهبی قبول نمیکردم نی نی یار جان مادرت نترکون دیگه شماره ندارم ؛ کاربر قدیمی
im_raika عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 5852 با خود پسره حرف نزدم مامانش از دوستای مامانمه و خواستگاری سنتی بود از همینجا مشخصه که تفاوت های اساسی داریدخانواده و ایشون سبک زندگی مذهبی دارنشما مذهبی نیستید پس به مشکل میخوریدحتی اگر پسره مذهبی نباشه بلفرضبازهم خانوادش مهمن و نمیتونی تاثیرشون در طول زندگی نادیده بگیری
megannnnnnnn عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 604 تازه کات کردیم طرف ۲۵ سالشه من ۲۰ میترسم خب بعدا ازدواج کنه خوب اونم بلاخره باید ازدواج کنه دیگه به نظرم تو هنوز درگیر رابطه قبلی از نظر من ازدواج تو این شرایطی درست نیست ولی حتما از دو دلی از سه مشاور کمک بگیر شده تلفنی
عسل_۱۲۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 5091 از همینجا مشخصه که تفاوت های اساسی داریدخانواده و ایشون سبک زندگی مذهبی دارنشما مذهبی نیستید پس به م ... خب ولی برادر بزرگش که ازدواج کرده خانومش خیلی قرتیه نمیدونم باز از مامانم راجبش بپرسم زشت نیست؟
عسل_۱۲۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 5091 خوب اونم بلاخره باید ازدواج کنه دیگه به نظرم تو هنوز درگیر رابطه قبلی از نظر من ازدواج تو این شرایطی ... نه خب میگم اگه اکسم بعد چند وقت برنگشت به این پسره بگه بیان خواستگاری آره حتما باید کمک بگیرم
کهکشان۱۲۳۵ عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 2179 سنی هم نداری اخه اونقدر عجله نداشته باش . زندگی چیزیست که برایت اتفاق میافتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه میریزی😊