2777
2789
عنوان

شوهر شوهره تاج سره 😆

831 بازدید | 87 پست

یکی از دوست های بابام عادت داره کفش زنش و پاش کنه بندشم ببنده بعد هر وقتم می رن جایی یه قابلمه و بالشتک می بره هر بار زنش تو مهمونی بلند می شه اونم بلند می شه ببینه کجا می خواد بشینه براش قابلمه و بالشتک می ذاره روی یه متکای صورتی همیشه جلو همه باهم می خوابن اصلا دیدنش برامون قشنگ نیست اصلا چون تو پذیرایی جاشون و می ندازیم صبح می بینیم بغل همن بچه هاشونم بزرگن کنارشون می خوابن عادت داره لباس زیرهای زنش و بشوره و جلوی ما پهن کنه اونم با لبخند بعدم بلند می گه عزیز چیز دیگه نداری بشورم؟وقتی غذا می ذاریم جلوشون تو یه دیس بزرگ با هم می خورند دیسشونم از خونشون میارن😌ماگ با اسم همدیگه دارند و در ماگ های مخالف غذا می خورند وقتیم میرن سفر شوهر دریچه کولرها رو کج می کنه فقط سمت زنش چون گوجه خیلی دوست داره گوحه های کل ظرف سالاد بزرگ رو برای عزیزش جدا کرد چاییشم شوهرش فوت می کنه بعد لیوان و می گیره جلوش ناخن هاشم ایشون می گیره حتی موهای دست و پاشم براش می زنه ۲۳ سال زن و شوهرن اهل سبزوار من این مدلیش و دوست ندارم شما دوست دارید؟

تمایل ندارم با نوجوان ها هم کلام شم اصرار به دروغ گفتن نکنید خامی کودکانه شما و نابالغ بودن شما از بیان و افکارتون پیداست.. نه ! به دیکتاتوری عقب ماندگان فکری ، کاربری کسی رو چک نمی کنم پس یادم نمی مونه کی هستی و قبلا بهم چی گفتیم بنابراین یادآوری کردن بی فایده است

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اره چرا دوست نداشته باشم؟😂😂😂

یکی خیانت میکنه ناراضیه یکی بهش توجه میشه ناراضیه هعی

من نیکام کاربر سال98رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه💫تا حد ممکن تو بحثهایی که تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی تنهایی ارزش کسی رو تعیین نمیکنه همه چیز بستگی به سن و اون مسیری داره که آدم طی کرده فرق کسی که داره با تمام توانش تلاش میکنه با کسی که دیگه تصمیم گرفته پیشرفتی نکنه زمین تا آسمونه🫠💕راجب رشته تجربی سوال داشتید تگم کنید جواب میدم🥺✨درخواست دوستی نمیپذیریم عذرمیخوام🫠💕

😐😐😐😐😐فکر میکنم دروغه

عجیبه

متاهل 🎀در انتظار اینکه خدا تو دلم یه نی نی خوشگل بکاره(الهی همه منتظرا مامان بشن)💛 خدایا شکرت که هوامو داری و کمکم میکنی خاطرات بد رو فراموش کنمشهید ابراهیم هادی}💚 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕✨️

🤣🤣 ایول به خانمه زندگیو برده

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

🤣🤣 ایول به خانمه زندگیو برده

من حس می کنم نه می دونی چون خیلی وابسته است و ترسو شده و هیچ کاری بلد نیست بکنه

تمایل ندارم با نوجوان ها هم کلام شم اصرار به دروغ گفتن نکنید خامی کودکانه شما و نابالغ بودن شما از بیان و افکارتون پیداست.. نه ! به دیکتاتوری عقب ماندگان فکری ، کاربری کسی رو چک نمی کنم پس یادم نمی مونه کی هستی و قبلا بهم چی گفتیم بنابراین یادآوری کردن بی فایده است

با عشق ازدواج کردن معلومه

نه بابا خواستگاری رسمی اون قدیمها بوده پسره سرباز بوده رفته بودن خواستگاریش پسرهاشم مثل باباهه زن دوستن

من دوسدارم وخوشبحال همچین زنی ک همچبن مردی کنارشه پیرنمیشه غصه نمیخوره اذیت نمیشه شانس اوردع توشوهرکردن والا

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡