2777
2789
عنوان

خانمايي كه تنبلي تخمدان دارن ميشه بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 129 پست
من بعد از ازدواج تنظیم هورمونم بهم ریخت و چون تیروئید داشتمو اطلاع نداشتم دارو نمیخوردم در عرض ۱سال ...

عزيزم من وقتي ورزش ميكنم وزنم زود مياد پايين ولي متاسفانه تحركم خيلي پايينه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیش ۱۰ تا دکتر زنان رفتم هیچکدوم با تی پی او بالام کاری نداشتن و میگفتن مهم نیست ولی این دکترم و ...

عزيزم اگه انلاين شدي حتما بيا سوالمو جواب بده ممنوتم 

يكي اينكه تي پي او  شما چند بود؟ 

بعد دكتر غددت خانمِ؟

دكتر غدد دارو داد تي پي او اومد پايين يا دكتر زنان ؟؟

عزيزم اگه انلاين شدي حتما بيا سوالمو جواب بده ممنوتم  يكي اينكه تي پي او  شما چند بود؟&nb ...

عزیزم من تی پی او بالای ۱۰۰۰ هستش

دکترم آقاست

آنتی تی پی او بالا درمان نداره و پایین نمیاد عزیزم.

فقط به هرجایی که هجوم ببره و تخریب کنه برای اون قسمت دارو میدن مثل تیرویید که تخریب کرده و الان ما باید قرص تیروکسین بخوریم.

برای بارداری هم پردنیزولون میدن سیستم ایمنی رو مختل میکنن تا بدن بتونه کارشو انجام بده

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
اهان من انتي تي پي او  ٣٩٣ هست

مال منم اولین بار که آز دادم ۱۰۰ بود سری بعدی شد ۲۶۷ بعدی ۴۰۰ و این دفعه بالاتر از ۱۰۰۰

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
حالا برا من طي سه بار ازمايشي كه دادم از ٤٦٠ هِي كم شده تا شده ٣٩٠

پس خداروشکر جواب میده دارو برات

پس خداروشکر جواب میده دارو برات

ان شاالله 

ولي اخرش همه چي دست خداست يه سريا با هزارتا مشكل حامله ميشن يه سري ها هم مثه ما حكمت و قسمتمون اينطوريه 

تو حاملگي قاعده و قانون خاصي نيس كه اگر فلان مشكل رو داشته باشي اصلا حامله نميشي كافيه خدا بخواد كه يه جنين شكل بگيره با هزار تا مشكل بوجود مياد 

و اگر بخواد بدون هيچ مشكلي هم بچه دار نميشي