2777
2789
عنوان

کممممممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 28 پست

QUOTE=61401998]بعید به نظر میرسه حامله باشی...اقدامت چند بار بوده و تو چه روزایی؟[/QUOTE]

تقریبا یک شب در میون یا دوشب درمیون.چهارده پریودمم اقدام داشتم.بعد از پریودی م بی بی چک گذاشتم خط منفی ش پررنگ بود خط تی ک مال مثبت هاله بود بعدم ناپدید شد.منم دوباره امتحان نکردم.البته شب گذاشتم ادرارم رقیق بود

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟
عزیزم استرس نداشته باشه منتظر موعدت باش  نشدی برو آز بده

کمردرد و دل دردم اذیتم میکنه یکم.امروزم ترشح داشتم میترسم.دکترمم تا دوشنبه نیس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعید به نظر میرسه حامله باشی...اقدامت چند بار بوده و تو چه روزایی؟

تقریبا یک شب در میون یا دوشب درمیون.چهارده پریودمم اقدام داشتم.بعد از پریودی م بی بی چک گذاشتم خط منفی ش پررنگ بود خط تی ک مال مثبت هاله بود بعدم ناپدید شد.منم دوباره امتحان نکردم.البته شب گذاشتم ادرارم رقیق بود

تقریبا یک شب در میون یا دوشب درمیون.چهارده پریودمم اقدام داشتم.بعد از پریودی م بی بی چک گذاشتم خط من ...

چون وسط سیکل ماهانت چند بار اقدام داشتی میشه امیدوار بود...ولی آزمایش بده تا خیالت راحت شه...

ازاد سازی چیه؟میتونید برام توضیح بدید؟

ازادسازی فولیکول

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
دارو باید مصرف کنید؟دکتر داد؟

بله 

بله

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
چون وسط سیکل ماهانت چند بار اقدام داشتی میشه امیدوار بود...ولی آزمایش بده تا خیالت راحت شه...

الان زود نیس واسه بیبی چک؟

منم 29 باید برم دکتد برای نازایی خیلی استرس دارم😢😢

خب استرس چی؟؟؟

خب استرس چی؟؟؟

دوست نداشتم به این دکتر برسم.از بس خانواده شوهرم بهم تیکه انداختن و بدو بیراه گفتن برای یچه دار نشدنمم.تا جایی که گفتن میخوان رن دوم بگیرن .با این که من فقط 9 ماه هستش جلوگیری نمیکنم

دوست نداشتم به این دکتر برسم.از بس خانواده شوهرم بهم تیکه انداختن و بدو بیراه گفتن برای یچه دار نشدن ...

ای بابا چه ادمایی پیدا میشن

بخودت اصلا استرس نده برو متخصص زنان و زایمان انشالله بزودی باردار میشی