یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊 یه دخمل دارم شاه نداره /صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌 من می تونمممم💪
دوس دارم مشکلی نباشه یوخت خدای نکرده پیش شوهرم سر افکنده نشم😥
یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊 یه دخمل دارم شاه نداره /صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌 من می تونمممم💪
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
حتما دیگه... من انقد اینجا تاپیک ناباروری خوندم استرس دارم اصن فک میکنم تموم مریضیها رو دارم😥
وااای ارع
خدانکنه دختر
من چکاب کامل رفتم پیش شوهر دوستم رایگان😁😛مسئول ازمایشگاه بود.اگه بنا بود پول بدم نمیرفتم هرگز
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
من تازگیا رفتم آزمایش قبل بارداری دادم. خیلی هم گرون شد😕
من بیمارستان دولتی قراره برم هزینش حدود ٣٠ یا ٤٠ هست پرسیدما