2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

علائمتون چی بود روزای اول؟ ینی قبل اینکه آزمایش بدین

درد سینه انگار سنگین شده بودن سینه هام حالتای پریودیم میومد و میرفت .‌..من هیچ موقع موقع پریودی درد سینه نداشتم

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
ای یو ای کردم الان یه هفتس  خوشبحالتون ایشالله نی نیتون صحیح و سالم بدنیا بیاد😍 واسه منم دعا ...

حتما 😘

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
درد سینه انگار سنگین شده بودن سینه هام حالتای پریودیم میومد و میرفت .‌..من هیچ موقع موقع پریودی درد ...

منم الان از سه روز پیش سینه هام خیلی درد میکنه ولی خب من قبل پریودیامم درد میگیره ولی دقیقا نمیدونم چند روز قبل ایندفه ده روز به پریودیم درد شروع شده خیلیم نفخ میکنم و تشنم میشه

منم این ماه انجام دادم مثبت شد هزینش با دارو ۸۰۰

بار اولتون بود؟ مشکلتون چی بوده؟

من تنبلی تخمدان دارم فولیکولام بین سه تا هفت بود این ماه با داروها سه تا بالغ داشتم ۲۱ ۱۹ ۲۳ 

شما فولیکولاتون‌چند بود؟

میشه بپرسم شما مشکلتون چی بود که ای یو ای کردین؟ ببخشید انقد سوال میپرسم چون خیلی استرس دارم😩

من خودم تنبلی تخمدان و تخمدان کیست ساز .همسر تحرک و مورفو پایین 

منم الان از سه روز پیش سینه هام خیلی درد میکنه ولی خب من قبل پریودیامم درد میگیره ولی دقیقا نمیدونم ...

نفخ و درد زیر شکم از عوارض ای یو ای هست اسپاسم عضلات رحم .

اها ممنون که با حوصله جواب میدین😘 من فقط تنبلی تخمدان دارم ولی دکتر گف همسرم وضعیتش عالیه

من دوسال فک میکردم مشکل از  منه ...ازمایشگاه های بیرون هم میگفتن ک اوکیه وضعیتش اما ازمایش اسپرم مرکز ناباروری نشون داد ک مشکل لصلی شوهرمه و ما دوسال بی خبر ...ی از مرکز ناباروری هم بده دقیق تره اونا

2790
2823
2791
2779
2792