دلبر_گلگلی مدیر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7755 عنوان 👩🏻🎓📚 | مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 312 پست از قسمت پیام شخصی خوشم نمیاد تاپیک زدم 😂 🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷 1405/04/31 | 23:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 458 منننننننممممممممبه زور تموم کردم فصل سه رومیرم فصل چهار اون هم فکر کنم زمان ببره وای یاخدا منم🙂😂
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7755 وای یاخدا منم🙂😂 آغا این سوالای آخر هر فصل رو حل کردی؟ عادیه که بلد نیستم؟😂😂😂چرا اینقدر سختن اینا 🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 458 آغا این سوالای آخر هر فصل رو حل کردی؟ عادیه که بلد نیستم؟😂😂😂چرا اینقدر سختن اینا عای نه هنوز خیلی سطحشون بالاسبعد هی اکثرا از همینا ام میاد😣😂🙂
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 458 آغا این سوالای آخر هر فصل رو حل کردی؟ عادیه که بلد نیستم؟😂😂😂چرا اینقدر سختن اینا بازدید به هزار رسید😁😂
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7755 عای نه هنوز خیلی سطحشون بالاسبعد هی اکثرا از همینا ام میاد😣😂🙂 خیلیییییی وحشتناکن کهنذار برا شب همین الان برو از گوگل جوابارو پیدا کن حل کن تند تندمن دیگه متن کتاب رو نمیخونم یه کتابی داره مجله طورشب امتحان هست یه درسنامه فوق مختصر داره میخوام از اون بخونم بعد بشینم این سوال هارو حل کنم # نه به شب امتحانی 🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7755 بازدید به هزار رسید😁😂 مبارکهههههولی دقت کردی؟ یه چهار پنج نفر اومدن رفتن پای ثابت اینجا خودمونیم😂 🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 458 خیلیییییی وحشتناکن که نذار برا شب همین الان برو از گوگل جوابارو پیدا کن حل کن تند تند من دیگه متن ... راس میگی ارهحجم کتاب زیاده خوندن کتابم الان زیاد فایده نداره منم برم نمونه سوال اینا حل کنم و خلاصه بخونم#نه به شب امتحانی😁
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 458 مبارکهههههولی دقت کردی؟ یه چهار پنج نفر اومدن رفتن پای ثابت اینجا خودمونیم😂 اره دقیقا🤣تا اخر امتحانا اینجوری بخونیم باهم؟
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7755 راس میگی ارهحجم کتاب زیاده خوندن کتابم الان زیاد فایده نداره منم برم نمونه سوال اینا حل کنم و خلاصه ... اصلا اصلا فایده ندارهسوالای کتاب خودشون به اندازه کافی خوب هستن از اونا شروع کنیجزوه هم میتونی از همه جا پیدا کنی ولی خب دقت کن خوب باشهواقعا بد گیری افتادم با این فرمون تا هفته بعد هم جمع نمیشه کتاب 🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7755 اره دقیقا🤣تا اخر امتحانا اینجوری بخونیم باهم؟ من پایمراستی نظرت چیه صفحاتی که از نظرمون مهم بودن رو به هم بگیم ؟ 🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 458 اصلا اصلا فایده ندارهسوالای کتاب خودشون به اندازه کافی خوب هستن از اونا شروع کنیجزوه هم میتونی از هم ... اره منم والاموندم چطور امشب برسم بخونمشبعد اینکه اره کلا هی از سوالات و تمرینات خود کتاب میاد اکثرا
دلبر_گلگلی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 7755 اره منم والاموندم چطور امشب برسم بخونمشبعد اینکه اره کلا هی از سوالات و تمرینات خود کتاب میاد اکثرا اینام به اندازه کافی سخت هستنسر هر کدوم کلی فکر میکنم به جواب هم نمیرسم محض رضای خدا 🌷 گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید ، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 🌷
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 458 من پایمراستی نظرت چیه صفحاتی که از نظرمون مهم بودن رو به هم بگیم ؟ اره خوبهولی ببین استاد شجاعی تو چنل تلگرامش تمرینات احتمالی کتابو با صفحات و یسری نکات مهمو فرستادهتو چنلش عضو شو
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 458 اینام به اندازه کافی سخت هستنسر هر کدوم کلی فکر میکنم به جواب هم نمیرسم محض رضای خدا هعیی اره بخدا😕امیدوارم بتونیم نمره خوبی بگیریم یا شایدم حداقل پاس شیم