2777
2789
عنوان

داغ میناب

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 51 پست

سخت است وطن موکب ماتم شده باشد....

خدا میدونه فقط چقد دلم خونه واسه بچه های میناب

با اونکه خودم بچه از دست دادم

ولی داغم واسه ماکان داغم واسه نوگل های پرپرشده در خون غلتیده

پاک و معصوم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بحث بچه های مدرسه و خصوصا شهریور ماه، از یه سری آدم اضافی جداست..

اون آدمای اضافه ای که ازشون حرف میزنی هموطنات بودن، جوونایی بودن که به ناحق کشته شدن، امید و آرزوی پدر و مادراشون بودن، آینده ی این مملکت بودن،..

فارغ از همه چیز آدم بودن و حق زندگی داشتن

کشته شدن فقط بخاطر اینکه ریختن بیرون تا بگن "چرا ما باید تو بدبختی زندگی کنیم؟ چرا قیمتا هر روز بیشتر از دیروزه؟ چرا هر کی حرفی میزنه جاش اوینه؟"

تو که اونقدر آدم نیستی که اینارو بفهمی لااقل دهنتو ببند این افکار مزخرفتو نریز بیرون. چطور انقدر راحت به بچه های مردم میگی آدم اضافی؟ اگر همین بچه های میناب که ازشون واسه مظلوم نمایی و تبلیغ خودتون استفاده میکنید زنده مونده بودن و چند سال دیگه اعتراضی میگردن و کشته میشدن بازم بهشون میگفتی آدم اضافی؟

آه برادر مزن شیشه خواهر به سنگ/ خام مباش و مخور نان حرام از تفنگ/ آنچه به خون شسته ای جان عزیز من است/ گوش کن ای هموطن بانگ رسای زن است...با شيخ از شراب حكايت مكن كه شيخ تا خون خلق هست ننوشد شراب را...ممکنه تو ی تاپیک باهاتون بحث کنم و تو تاپیک دیگه باهاتون موافق باشم. حتی ممکنه تو ی تاپیک با بعضی حرفاتون موافق باشم و با بعضی مخالف چون فقط و فقط به اون حرف توجه میکنم و جواب میدم نه خود شخص یا نظرات دیگش. عکس پروفایل : خانم آذر شیوا