2777
2789
عنوان

زخمتون چیه ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 71 پست
عزیزمممم 🫶😭💔 بخدا تنها نیستی منممم یکی مثل تو شاید بدتر

ان شاءاللّه به حق اذان که الان داره میگه خدا به دلمون نگاه کنه

💕امیدوارم امضای خدا پای تمام حاجت ما باشد💕. 🤲🏻التماس دعا🤲🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب پس زخم از عشق داری خدا لعنتشون کنهههه ولی اینم بخشی از سرنوشتت بود دیگه بیا قبول کنیم بعضی چیزا ا ...

ببین به معنای واقعی کلمه داغون شدم نابودشدم لِه شدم. وبه روش نیوردم وهمین جوردارن ادامه میدن. اون زنیکه اومده زندگیم راخراب کنه وضع شوهرم عالی. کجاول کنم برم خونه ودوتاماشین رادودستی تقدیمش کنم وکجابرم. یه خونه خراب کن که خداازشون نگذره همش کارم شده گریه واشک ناراحتی قلبی پیداکردم وواقعاداغون شدم

ان شاءاللّه به حق اذان که الان داره میگه خدا به دلمون نگاه کنه

انشالاااا😭🤲

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

عزیزم🫂همه مون تجربه های بد داریم ولی چاره ای نیست جز اینکه زخمامونو درمان کنیم🙃

درمان نمیشه بازم همیشه ته وجودت انکار یه درد قدیمی حس میکنی ول کن نیست

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

ببین به معنای واقعی کلمه داغون شدم نابودشدم لِه شدم. وبه روش نیوردم وهمین جوردارن ادامه میدن. اون زن ...

ببین کارما واقعا هست

یه جوری جلو چشم خودت میزنه به کمرشون که خودت برگات بریزه

تجربه کردم

زخم من اینه مادرشوهرم هر حرفی ک نباید میزنه ومیره رو مخم

بذار بزنه

مهم نباشه برات 😂😂

مثلا میگه تو بابات مرده یا میگه کسوکار نداری یا میگه بد اشپزی میکنی بدلباسی بده قیافت ایراد گیره و ه ...

یه درصدم مهم نباشه برات

مادر شوهرا یکم حسودم هستن حس میکنم زیادی زندگیو سخت میگیری