2777
2789

بله میتونه

ازدواج ، خوبشم میکنه

منتها اسمش در دسته ی حادثه ساز ( حادثه آفرین ) قرار داره ، اول باید اسمشو عوض کنه و اختصاصا و مخصوصاً اسمی انتخاب کنه که اشرافی عالی باشه

دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی عالی ( حادثه ساز عالی )

دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی معمولی ( حادثه ساز معمولی )

دسته ی حادثه ساز ، طبقه ی متضرر ( حادثه ساز متضرر )

یکی از یکی بدتررو دهن سرویس کنه ، منتها در حادثه ساز عالی شدت آسیب و تخریب بیشتره

بهترینش به ترتیب ایناس :

دسته ی اشرافی ، طبقه ی عالی ( اشرافی عالی )

دسته ی اشرافی ، طبقه ی معمولی ( اشرافی معمولی )

ببینم من خانوادم خوبن کارمندم و فوق لیسانس ولی خواستگارام همه درب و داغونن

شهرتون چطوره؟بزرگه؟کوچیکه؟سنتبه و.....

گاهیرفقط خودت و خانواده ات کافی نیست شهرم تاثیر داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شهرتون چطوره؟بزرگه؟کوچیکه؟سنتبه و.....گاهیرفقط خودت و خانواده ات کافی نیست شهرم تاثیر داره

بزرگه شهرمون

میشه به تاپیک قبلم یه نگاهی کنی

خواستگار خسیس

سلام ببخشید میشه بگید درسنین بین 20 تا 25 سالگی هم خواستگارم چگونه بوده اند؟ اگر موقعیت خوب داشتی وبه دلایلی جواب رد دادی خودت این شانس را ازدست داده ای ولی اگر درآن زمان هم خواستگاران مناسب نبودن باید صبر کنی تا خداوند موردی مناسب را نصیبت کنه درضمن حالا هم اگر موردی بود که از نظر اخلاقی خوب بود ولی تحصیلاتش ازشما پایین تر بود قبول کن چون هرچه زمان بگذرد شانش موقعیت ها بهتر را ازدست خواهی داد.

همشون یک از یک داغون ترن

عذر میخوام عزیزم

قصد تحقیر ندارم

اما شما خودت خیلی درست و حسابی و همه چی تموم هستی ؟

چیزی که من بشدت بهش معتقد هستم سطح خاستگار ها با سطح دختر همترازه

برون ز خویش کجا میروی؟ جهان خالیست

عذر میخوام عزیزم قصد تحقیر ندارم اما شما خودت خیلی درست و حسابی و همه چی تموم هستی ؟ چیزی که من بشدت ...

نه بخدا همشون از من پایین ترن

من تحصیلات و پول طرف خیلی برام اولویت نیست ولی اکثرا فرهنگشون پایین تره و برا تفریح و سرگرمی میان جلو

ملاک اسم مستعاره ، نه شکل نوشتاری اسم

مستعار ینی هر طور که [[ اکثراً ]] صدا میزنن ، حتی اگه [[ اکثراً ]] با پسوند یا پیشوند صدا میزنن مثلاً کبری در بین عرب زبانان و غیر عرب زبانان ( به جز ترک ) کبرا صدا میده ، بین ترکها کیبرا یا کوبرا صدا میزنن

یا فاطمه : ه آخر صدای ه نمیده ، و حرف قبل ه صدای کسره ( ِ ) میده : بین عربها فاطمِ ( فاطم )

غیر عربها ( به جز ترک ) : فاتمِ ( فاتم )

ترک های ایران ( فاتیمَ { فاتیم } ، یا ترکهای قدیمی تر میگن فاتما ) ،،، ترکهای آذربایجان و ترکیه ( فاتما )

علی : عرب ،، غیر عرب ( به جز ترک ) : الی ،، ترکها الِ یا الْ ( ي آخر واضح شنیده نمیشه و حرف قبل ی صدای نزدیک به کسره یا سکون میده

و ...