2777
2789
به اسم کاربریم برا منو خانوادم دعا کنید لطفا 🙏🌹دعا کن پولی که میخوام جورشه و خانوادم مخصوصا خواهرم ...

اسم بدید لطفا

آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سر نماز براتون دعا کردم.منظورتونو از کمک کردن در تاپیک ها متوجه نشدم

نیازی به دعای شما ندارم!خیلی محترمانه سوال پرسیدم و رفتار خیلی زشتی دیدم

وسواس و عینک و چنتا چیز دیگ ک خودم تجربه داشتم گفتم کمک کنم که پشیمون شدم

شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.

نیازی به دعای شما ندارم!خیلی محترمانه سوال پرسیدم و رفتار خیلی زشتی دیدموسواس و عینک و چنتا چیز دیگ ...

قبل دعوا اسم دادید و لایک کرده بودم.دیگه حالا قبول بشه و نشه ....

سر نماز عصبانیتم تبدیل به آرامش شد دعا کردم.

و اینم بگم پیامتون درباره کمک رو ندیدم پیام بعدی رو دیدم که اینجا چکار میکنید و اینو خانومایی که نگاه مثبتی ندارن و تعدادشونم کمه زیاد میپرسن که ما رو عصبی کنن.شما هم اگر قصدت خیره این سوالو از کسی نپرس.منم توهینی به شما نکردم.حس مزاحمت بمن دادید

آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید

قبل دعوا اسم دادید و لایک کرده بودم.دیگه حالا قبول بشه و نشه ....سر نماز عصبانیتم تبدیل به آرامش شد ...

شماهم الان دارید حس مزاحمت میدید

دیگه ریپلای نکنید

ممنون

شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.

قبل دعوا اسم دادید و لایک کرده بودم.دیگه حالا قبول بشه و نشه ....سر نماز عصبانیتم تبدیل به آرامش شد ...

مردک بیخود

به چه حقی اینطوری یا من حرف زدی؟

فک کردی کی هستی؟

ب جهنم که عصبی شدی بمن چ ربطی داشت !بیشعور

اینجا تو این تاپیک دنبال چی میگردی خانم.شما مشکل دارید ازینجا برو.نی نی یار تگ کن بگو مرد عضو شده تع ...

@niniyar عزیزم یه سوال کردم که چرا اینجا عضو شدید و همچین برخوردی با من شد

این نماز شب خون های زاهد رو از سایت بارداری تعلیق کنین تا ایمانشون پایدار باشه

@niniyar عزیزم یه سوال کردم که چرا اینجا عضو شدید و همچین برخوردی با من شداین نماز شب خون های زاهد ر ...

سایت عمومی هست لطفا با حفظ احترام متقابل تبادل نظر کنید

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید داخل تاپیک حذف فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت