2777
2789
اعتماد به نفسش پایینه شاید مگه بیماریش چیه

دانشگاه رفته کارمنده همه چی داره ولی بخاطربیماریش ازدواج نمیکنه توعمرش فقط دوبادتشنج کردهمثلاتو10سالگی دیگم اتفاق نیفتاد

صرع خیلی خفیف داره

حتی سربازیم رفته چون مشکل مغزی ک دیگه نشون ندادچون اوناک صرع دادن معاف میشن ولی داداشم چون مشکلی نبودمعاف نشدالان نزدیک 40سالشه ولی ازدواج نمیکنه شده غصه رودل پدرمادرم اصلااعتمادبنفسش رفته بخاطرهمین 

وخدایی که بشدت کافیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای خیلی بده منم همین بیماریتو دارم و دارم درمانو طی میکنم  دختر توهم ینبار باهمه وجودت تلاش کن

ببین من وضعم اینقدر بده 

پدرشوهرم بچمو ناز میکنه الکی میگه وای دخترم سرت داغه  گوشت داغه 

الکی الکی 

من میگم وای  نکنه واقعا تب داره نکنه مریض شده

خداراشکر کاربریم برگشت😁😍 ولی اون کاربریم فعلا اخطار نارنجی گرفت 🤕😜😬

دانشگاه رفته کارمنده همه چی داره ولی بخاطربیماریش ازدواج میکنه توعمرش فقط دوبادتشنج کردهمثلاتو10سالگ ...

ای وای ای کاش درکنار درمان جسمی از یک روانشناس هم کمک میگرفتین 

خوب مطمئنا اکر بخوان ازدواح کنن باید این مسئله رو عنوان کنن به دختر و پیش پزشک متخصصشون برن ودکتر شرایطو توضیح بده براشون مسیله ی حادی نیست ای کاش ایشون برن پیش روانشناس و روی این موضوع کار کنن

درخواست دوستی قبول نمیکنم
ای وای ای کاش درکنار درمان جسمی از یک روانشناس هم کمک میگرفتین  خوب مطمئنا اکر بخوان ازدواح کن ...

اصلاابداحرف گوش نمیده 

دوسه نفرک خودشون اومدن سمتش دوسش داشتن روپروندفقط بخاطرهمین 

دلم میسدزه واسش

وخدایی که بشدت کافیست
ببین من وضعم اینقدر بده  پدرشوهرم بچمو ناز میکنه الکی میگه وای دخترم سرت داغه  گوشت داغه& ...

اره من خودمم اینطوری بودم روزی ۱۰۰بار دمای بدنمو چک میکردم ببین ما هممون انگاری یه سی دی هستیم که از رومون ۱۰۰۰۰تا رایت شده 

خواهرم این دفعه با یه عزم بالا برو برای درمان 

ای کاش میگفتی چرا نمیخوای برای درمان برب

درخواست دوستی قبول نمیکنم
واقعا مشکل خاصی نیست. من خواهرم بعد ازدواج مبتلا به صرع شد درمان شده دوتا هم بچه داره اصلا چیز مشکل ...

چیکاروکنیم ک اصلاابدادرس یشونیس 

بهش میگم ادمیه کسی واس مریضی بخوادکسیوسرزنش کنه انسان نیس 

چون معلوم نیس ک چه اتفاقی قرلره براادم بیفته ادماصحیح سالمن یهویی هزارتامریضی میگیزن

وخدایی که بشدت کافیست
چیکاروکنیم ک اصلاابدادرس یشونیس  بهش میگم ادمیه کسی واس مریضی بخوادکسیوسرزنش کنه انسان نیس&nbs ...

ان شالله که ازدواج کنه با یه دختر خوب و خانواده دار. دیگه نگرانی نداشته باشی اجی