2777
2789
عنوان

ناامیدم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 49 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فاصله زیاده .دوساعت و نیم بریم و برگردیم هزینه رفت و امد سنگین میشه .

أشكال نداره من ميگردم پيدا كردم بهت ميگم شما هم از فردا همشهري بخر توش كار هست

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗
حتمن میرم ممنونم

قربونت...خواهرم کانالای تل برای کاریابی شهرمون ساری روداره...یکیش خیلی دنبال پرستارسالمندوبچه ورسیدن با خونن....

یکی دیگه حسابداری و......زیادداره...

به نظرم آدم نیازبه پول داشته باشه هرکاری که حلال باشه انجام میده...مثلا رستورانا ظرفشورمیخوان،من خودم اگه واقعانیازمگدبودم حتما میرفتم بهترازبیکاریه.(عزیزم این مثال بودیه وقت ناراحت نشی)

برات آرزومیکنم شغل عالی نصیبت بشه...منشی مطب هم بشی خوبه.دوستم منشی مطبه ۷۰۰میگیره

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
قربونت...خواهرم کانالای تل برای کاریابی شهرمون ساری روداره...یکیش خیلی دنبال پرستارسالمندوبچه ورسیدن ...

ناراحت چرا عزیزم ؟اتفاقا دنبال منشی مطب و کار تو رستوران و اینها هم بودم 😑.

بنظرت جواب میده؟حتمن میذارم امشب

اره چرا نده  بزن معلمي مربي مهد اموزش زبان تو اموزشگاها باهات تماس بگيرن واسه شوهرتم همين جوري بزنيد أنشالله پيدا ميشه 

ناراحت چرا عزیزم ؟اتفاقا دنبال منشی مطب و کار تو رستوران و اینها هم بودم 😑.

پس حتما کاریابیای معتبرشهرتون برو...خیلی زیاده ازین موردا

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
اره چرا نده  بزن معلمي مربي مهد اموزش زبان تو اموزشگاها باهات تماس بگيرن واسه شوهرتم همين جوري ...

حتمن میزنم ممنون ازت .امیدوارم هیچ وقت درمونده نشی.

خب بد نیس اینجوری اگه حقوق خوبی داشته باشه

مثلا بري مازندران كاري باشه ماهي بهتون  ١ تؤمن بدن بده؟!؟ اينجوري حقوق بالا بگيرين ولي راه دور خوبه ها

عزیزم تله کابین یا ایران کتان اگه احتیاج به نیرو داشته باشن فک کنم هشتصد اینا بدن.اونجاهام بپرسین.من خیلی میبینم آگهی استخدام فروشنده یا آشپز.امروزم مرجع خبری آگهی فروشنده آقا یا خانم برای فروشگاه مبلیران گذاشته بود.رمک کنار ایرانپیما.تازه باز شده.سربزنین شاید شرایطش خوب باشه.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!