2777
2789
عنوان

دعا و طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 7707 بازدید | 42 پست
روی همش خیلی ببخشید ادرار کنه بریز تو دستشویی اب زیاد. بریزه بره و اینکه هم خودش هم شوهرش ادرار کنن ...

اینا تو خیلیاشون اسم و القاب خدا هست .روشون جیش کنه 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکیه؟ بسوزونه؟ گلم لطفا اگ اطلاعاتی نداری الکی  پیشنهاد ندین !

والا اطلاعاتی نمیخواد همش الکیه ولی مامان بزرگم پیدامیکرد میسوزند مشکلی پیش نمیومد از رو بی اطلاعی حرفی نزدم 

ااین کاربری برای دو نفر است

واقعیته اما ممکن اون خاک تربت کربلا باشه شاید شوهرش اورده اما اون دعا عا واقعیته بهش بگو ببره پیش یه دعانویس خوب و ماهر بازش کنه میگه ک دعای چیه و کی نوشته  جدی بگیره هااا ب قران سرم اومده ک اصرار میکنم عزیزم در هر صورت بهش بگو خونسرد باشه ب کسی هم نگه اما ببره حتما دعانویس بازش کنه ببینه برای چیه یاعلی

بلد نیست چیزی بخونه من فلق و ناس رو گفتم باطل سحر چیه؟اونو از ترسش سریع سوزونده میگه همش این چندماه ...

سوزوندنشون بیشتر بلا سر ادم میاره 😂😂😂😂

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
اینا تو خیلیاشون اسم و القاب خدا هست .روشون جیش کنه 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

والا یه دعا نویس به یکی از فامیلامون گفته بود ولی شاید برای ایشون فرق کنه بهتره بره تشون بده

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
والا یه دعا نویس به یکی از فامیلامون گفته بود ولی شاید برای ایشون فرق کنه بهتره بره تشون بده

فقط تو آب باید بندازن همین 

کسی رو میشناسید

عکسشو بزار اگه داری میشه از تو نت پیداش کرد که واسه چیه 

چی میتونه باشه یا زبان بندی یا دلسرد کردنه 

سوزونده حالا چیکار کنه

میگن دعا وطلسم نباید بسوزونی.اشکال نداره حالا بگو بره عطاری قلیه بگیره.سه تااذون بجوشونه بعد بذاره سه تا اذون از روش رد بشه بعد بریزه دورتادور خونش

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
واقعیته اما ممکن اون خاک تربت کربلا باشه شاید شوهرش اورده اما اون دعا عا واقعیته بهش بگو ببره پیش یه ...

کسی رو میشناسی؟ این از ترتش هر چی پیدا میکنه میندازه بیرون یا میسوزونه چند بارم به شوهرش نشون داده کلی دعوا هیچی به هیچی