2777
2789
عنوان

کلاهبرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 29 پست
سلام.مخاطبتون خانما بودن واسه ی همین شرمندم که اظهار نظر میکنم.ولی شاید یه راهکار باشه.شماره ای که ب ...

سلام من دادسرا و کلانتری رفتم فقط گفتن صاحب سیم کارت و فعلا شناسایی میکنن مثل اینکه باند هستن و پرونده زیاد دارن ولی متاسفانه مردم و اگاه نمیکنن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دقیقا اومد ولی از بانک نبود از برنامه ی جعلی ارسال شده بود من تابحال ندیده بودم

ولی کل موجودی را نمی تونه بده  شاید به این قسمت توجه نکردید  یعنی مانده حساب را که نمی تونه بگه  در حالیکه بانک اصلی میگه 

ببخشیدمیگم وسایلتون چی بود؟؟؟؟

وسایل تاتو و پرینتر بود واقعا برای همین یک در صد هم فکر نمیکردم به درد دزدی بخورن مامور اگاهی گفت نگاه به قیمت و وزن کالا میکنن 

این مورد و چند وقت میش تو بیست و سی قشنگ توضیح داد از شماره تلفن شما سواستفاده میکنند یکی و دستگیر کرده بودن از طریق همین پیامک کلی کلاهبرداری کرده بود باید خود حساب و چک کرد من برنامش و دارم پولی واریز شه خودم حسابم و چک میکنم

این پیامک ؟ اینجوری نمیاد که این شبیه اینه که وقتی کارت به کارت میکنی با گوشی از صفحه عکس میگیری

بله من به فکر اینکه پول اومده پیامک خودم و پاک کردم و اون اقا میخواست حسن اخلاق نشون بده گفت براتون تلگ رام هم کردم فیشو بعد که متوجه شدم دروغی بود عکس تلگ رام رو نگه داشتم که به دادسرا ارایه بدم