2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم سر یه چیز بیخود

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 45 پست
خب نزار خانواده شوهرت بفهمن که تو چقدر میری خونه مادر و خواهرت.و اینکه خودتم سعی کن تو هر چیزی انداز ...

من قبل شوهرم همیشه خونم واویلااا میشه اگه از صبح خونه خواهرم باشم شب بعد اون بیام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اولا کم بود ولی الان از ۷کامل قطع شدع

خب گلم این قضیه هم تاثیر گذاره.چون رابطه جنسی فشارها و استرسها را کم میکنه.برای سلامت روان لازمه.الانم شرایط شما اینطوریه.اشکال نداره.درست میشه.

خب گلم این قضیه هم تاثیر گذاره.چون رابطه جنسی فشارها و استرسها را کم میکنه.برای سلامت روان لازمه.الا ...

خوب من میترسم مشکلی برا بچه پیش بیاد دوری میکنم اون بیاد پیشقدم شه ‌چند بازم به زبون اومدم میگه میترسم از شکمت پس نمیخ‌اد

من قبل شوهرم همیشه خونم واویلااا میشه اگه از صبح خونه خواهرم باشم شب بعد اون بیام

خب عزیزم بلاخره همسرت رو این قضیه حساسه.دوتا راه داری یا اینکه باهاش کنار بیای تا به مرور متوجه بشه یا اینکه هر روز دعوا کنید.پس راه اول بهتره.بهش بگو که فقط همین چند وقت را شما فرصت گردش کردن دارید.بعد از بدنیا اومدن بچه دگ هیچ جا نمیتونی بری.پس زیاد بهت یخت نگیره.ازش دقیقا بپرس چی اذیتش میکنه.اینجوری اگه دوست نداشته باشه بری خونه خواهرت معلوم میشه دگ.بهش بگو اصلا نمیرم خونه ابجیم.بیا با هم بریم بیرون.من انقد اینجوری گفتم الان از خداشه برم یه جا بهش گیر ندم.خخخخ.

منم اس دادم غریبه ها دل رحم ترن به من تا تو که باباشی سر ظهری منو کشوندی الان اس داده من دارم‌برمیگردم اتوبان بودم چی میگی تو.  در صورتی کع گفت خونم دفترچه کجاست  

خوب من میترسم مشکلی برا بچه پیش بیاد دوری میکنم اون بیاد پیشقدم شه ‌چند بازم به زبون اومدم میگه ...

حق داری عزیزم.نمیگم مقصر شمایی شرایط اینطوریه.پس یه کم این روزا همدیگرو درک کنید.مشکل اکثر ما زوجای ایرانی عدم درک همدیگه اس.فقط در لحظه به خودمون فکر میکنیم.الان شما همسرت و درک کن و اونم متقابلا باید شرایط شما رودرک کنه.

خب عزیزم بلاخره همسرت رو این قضیه حساسه.دوتا راه داری یا اینکه باهاش کنار بیای تا به مرور متوجه بشه ...

از خد اشه  بگم نمیرم دیگه و با خواهرم قطع رابطه کنم و هفته ای بار برم ولی من تو این شهر فقط یه خواهر دارم و برادرام که فقط با خواهرم رفت و امد دارم اینم زیاد میبینه

منم اس دادم غریبه ها دل رحم ترن به من تا تو که باباشی سر ظهری منو کشوندی الان اس داده من دارم‌برمیگر ...

عزیرم سخت نگیر با اینکه رفتارش اشتباهه.ولی چه میشه کرد.الان فقط به ارامش فکر کن چون بعدا همه اینا رو کودکت نشون میده خودشو

شوهر من همه رو درک میکنه الی من

عزیزززم.اینجوریم نیست.شمارو هم درک میکنه.اما خب بلاخره اونم ادمه.و پر از اشتباه.پر از احساسات متناقض.خسته میشه ناراحت میشه عصبی میشه.مشکل مالی براش پیش میاد همه اینا رو رفتارش اثر داره.فقط سعی کنید به هم انرژی مثبت بدید.من میگم همیشه فکر کنید همسرتون دوستتونه و فقط همین یه ساعت پیشتونه برا همین باهاش عالی باشید تا اونم به مرور رفتارش با شما عالی بشه

[QUOTE=61350960]عزیرم سخت نگیر با اینکه رفتارش اشتباهه.ولی چه میشه کرد.الان فقط به ارامش فکر کن چون بعدا همه اینا رو ...[/QUOTممنونم عزیزم کمی اروم  شدم. وای خیلی سخته شوهر ادم تو دعوا درک نکنه طرفشو شوهر من خوبه هاااا ولی وای به حال وقتی پا رو دمش بزاری یا اینجوری بهونه بگیره نمیدونم چه قیافه ای میگیره که