2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 36 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دندون و لثه هامو چک کردم رفتم دکتر متخصص بیماری های دهانی ولی اونم مشکل نداشته بخدا دیگه درمونده شدم

یه خانمی اینجا چند روز پیش میگفت

منم هر کار کردم نشده تا اینکه داخل بینی مو با محلول آب نمک شست و شو دادم

میگف خوب شده دیگه حالا من راست و دروغشو نمیدونم

اگر التهاب لثه داشته باشی یا همین که میگی بو میده التهاب لثه داری با جراحی خوب میشیهمین که فهمیدی مش ...

من خودم متوجه شدم لثه ام هست .ولی چه جراحیی؟

این شوهر گور به گورم مگه میزاره.من اب ونمک قرقره میکنم یه چند ساعت درست میشه

سنگ لوزه نداری؟ اگه دندون مشکل نداره و گوارش هم مشکل نداره شاید سنگ لوزه داشته باشی به همون دکتر گوش ...

الان ۳ هفته اس عمل کردم لوزمو ولی همون بو قبل را دارم احساس میکنم

من خودم متوجه شدم لثه ام هست .ولی چه جراحیی؟این شوهر گور به گورم مگه میزاره.من اب ونمک قرقره میکنم ی ...

پیش دندون پزشک برو انجام بده جونتو راحت کن

منه بدبخت همه کار کردم ولی بی نتیجه نمیدونم دردم چیه

باسلام

بوی بد دهان چند تا عامل داره :

۱ حفره های روی لوزه که محل تجمع غذا میشه

۲ : دندانهای خراب

۳ : گازهایی که توی معده هست و بالامیزنه .

بسته به طبع بدن میتونه این گازها زیاد یا کم باشه .فکر کنم سودا و صفراویها بوی دهانشون بیشتره

۴ : مشکل یبوست و گوارش هم یکی از دلایل هست

کسانی که مورد ۱ و ۲ نیستن باید کاری که میکنن غذاهای مسهل و روان بخورن

اگر زمان بودن غذا در بدن کم بشه و گوارش سریع انجام بشه و دفع صورت بگیره بوی دهان از بین میره

البته کسانی هستن که یبوستهای هفتگی دارن مثلا یک هفته یکبار اما دهانشون بو نمیده

اونها مورد ۳ هستن .

تولید گاز در معده که بالا میاد

غذا های سفت و دیر هضم نخورید

یا کم کنید

شبها چایی رو قطع کنید .چای سیاه آنزیمهای مفید معده رو کم میکنه

نوشابه نخورید .

آش و سوپ که فیبر دارن زیاد استفاده کنید

سالاد زیاد بخورید .

غذاهایی که گندم و جو دارن استفاده کنید .

آب زیاد میل کنید .روزی ۸ لیوان شده بزور .اما کم کم بخورید

خواب ۷ ساعت تا ۸ ساعت شبانه

پیاده روی منظم روزانه

اگر سنتون اجازه میده ورزشهای هوازی

اگر نمیده پیاده روی نیم ساعته روزانه

استخر ۱۰ روز حداقل یک جلسه

اینهارو انجان بدید با بوی بد دهان خداحافظی میکنید .

ایام به کام

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن .../ کامنتهای ما شعور مارو به نمایش میگذارن . سعی کنیم با شعور به نظر بیایم .اینکه سالها عقده و خشم فروخورده در ما تلمبار شده مشکل ماست ....

باسلام بوی بد دهان چند تا عامل داره : ۱ حفره های روی لوزه که محل تجمع غذا میشه ۲ : دندانهای خراب ۳ : ...

ممنون از توضیحات کاملتون اما مشکل من خیلی حاد تر از این حرفاس من سالهاست درگیرم و سالها عادت های غذایی و زندگیمو تغییر دادم اما نتیجه نداشته

ممنون از توضیحات کاملتون اما مشکل من خیلی حاد تر از این حرفاس من سالهاست درگیرم و سالها عادت های غذا ...

شما طبعتون سودایی هست یا صفرا یا بلغم ؟؟؟ میدونید راجع بچی حرف میزنم؟؟؟؟

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن .../ کامنتهای ما شعور مارو به نمایش میگذارن . سعی کنیم با شعور به نظر بیایم .اینکه سالها عقده و خشم فروخورده در ما تلمبار شده مشکل ماست ....

ممنون از توضیحات کاملتون اما مشکل من خیلی حاد تر از این حرفاس من سالهاست درگیرم و سالها عادت های غذا ...

شاید یکسری عادتهارو تغییر دادید اما عادتهایی هست که اونها همچنان آسیب میرسونه .

باید ریشه یابی کنید

فقط اینکه داروهای شیمیایی مسکن هست و بهبود نمیده کنار بگذارید و روی اعمال زندگی بیشتر کار کنید