2777
2789
چرا برای خودشون خوب نیست؟

دنیاهاشون با هم فرق داره خیلی به درد هم نمیخورن شما الان خودت نگاه کن اصلا دوقولو نه دو تا برادر یا دو تا خواهر با هم از بچگی تا بزرگی بیشتر به درد هم میخورن کنار هم هستن حرف برای گفتن دارن تا یه خواهر یه برادر

خب دو قولوی دختر و دو قولوی پسر میدیدی بعد تفاوت رو میفهمیدی چون دنیای دختر و پسر متفاوته نمیتونن خی ...

اونم دیدم بچه های دختر عموم دوتا پسر دو قلو ان خون همو بریزن سیر نمیشن

دوقلو دختر هم داریم همش با هم لج میکنن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه اتفاقا هم جنس ها خیلی باهم لج میکنن و دعوا دارن

نه من اینطور ندیدم ما بیشتر دوقولو پسر داریم مامانهاشون میگن خیالمون راحته با هم رفیقن همه جا با هم میرن دیگه نگران نیستیم با کی دوست بشه و بگرده

دنیاهاشون با هم فرق داره خیلی به درد هم نمیخورن شما الان خودت نگاه کن اصلا دوقولو نه دو تا برادر یا ...

من با داداشم همه جا می ریم فوتبال میبینیم

آشپزی میکنیم، خرید میریم

2 سال ازم بزرگتره

خواهر هم دارم هیچ فرقی برام ندارن

با جفتشون خوش میگذره و تفاوتی نمیبینم

اونم دیدم بچه های دختر عموم دوتا پسر دو قلو ان خون همو بریزن سیر نمیشندوقلو دختر هم داریم همش با هم ...

نمیدونم برای شما چه طوره ولی تو اکثر خونواده ها بچه های هم جنس با هم بیشتر خوب هستن و به درد هم میخورن مادربزرگم همیشه میگف هم جنس بودن بچه ها برای بچه ها خوبه و بهتره ولی پدر مادر دوست ندارن چون میخوان از هر دو حنسیت داشته باشن

نمیدونم برای شما چه طوره ولی تو اکثر خونواده ها بچه های هم جنس با هم بیشتر خوب هستن و به درد هم میخو ...

هرکس نظری داره

نظر شماهم محترم

من خودم دلم میخاد یه دختر و یه پسر داشته باشم

حوصله دوتا پسر یا دوتا دختر رو ندارم

عزیزم من کلیت رو گفتم حالا سنتون بالاتر بره بخصوص بعد ازدواج متوجه میشید

اره نمیشه برای همه یه نسخه پیچید

منم بر اساس تجربیات خودم و اطرافیانم گفتم

از بچگی هم همینجوری بودیم

با داداشم بهتر بودم

با خواهرم زیاد سر چیزهای مشترک دعوا میکردیم

هرکس نظری داره نظر شماهم محترم من خودم دلم میخاد یه دختر و یه پسر داشته باشم حوصله دوتا پسر یا دوتا ...

خب همون شد دیگه آخر پستم که گفتم مادربزرگم میگف پدر مادر دوست دارن از دو جنسیت داشته باشن ولی بچه ها هم جنس خودشون رو بیشتر دوست دارن