sanaz8211 مدیر عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 14 عنوان وام ویپاد | مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 32 پست دوستان من خرداد حساب باز کردم الان ۵میلیون تو حسابم داره ۳۵۰ تا هم سکه وی کلاب ولی هرچی وام پشتوانه ۱ میلیونی رو میزنم خطا میزنه میگه رقتار مالیتو بیشتر کن واقعا ۱ میلیونی ۱۵۰ سکه میخواست من الان ۳۵۰ تا دارم ولی بهم نمیده🙂🥲 میشه راهنماییم کنید دیروز | 13:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فس_فس_کنان_آمدم عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 19850 اون سکه نمیخواد یک تومنی قبلا همینجوری میداد الان ولی باید حساب کار کنه باهاش کار میکنم گاهی 💚الحمدلله کما هو اهله💚. زندگی قانون لیاقت هاست✨🦋
بهارم،، عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 8259 باهاش کار میکنم گاهی به خواهرم داد دو هفته پیش روزهای هستند که دورند،دورند، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه میرسند
eu_oo_ue عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 26103 تازگیا گرفتی? اگه اره اقدام کنماخه میدونی من کارتمم نیومده۲بار درخواست دادم نیومداز پارسالبرا چکی،با ... اره تازه گرفتم دو هفته پیش برو قسمت خدمات چکاد تو برنامه چک رو از اونجا فعال کن
کلاغ_کاکل_بسر_های_ها عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 10504 اره تازه گرفتم دو هفته پیش برو قسمت خدمات چکاد تو برنامه چک رو از اونجا فعال کن درخواست دوستیمو قبول میکنی سوال داشتم بپرسم ازتالان دوباره کارت درخواست دادم خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
eu_oo_ue عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 26103 درخواست دوستیمو قبول میکنی سوال داشتم بپرسم ازتالان دوباره کارت درخواست دادم قبول کردم چقدر سکه داری؟
کلاغ_کاکل_بسر_های_ها عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 10504 قبول کردم چقدر سکه داری؟ ۱۸هزارمیتونستم بیشتر جمع کنم ولی دیدم نداد کلا خالی کردم الان دوباره درخواست صدور کارت زدم امیدوارم اینسری بیاد دیگه😐چک الترونیکی اینا دنگ و فنگ زیاد داره؟ خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
sanaz8211 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 14 ویپاد رو نمیدونماما بیشتر بانکا تسهیلات رو بستن بلو و رسالت و مهر هم بسته؟ نمیدونی کدوم میده
sanaz8211 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 14 چون حسابت علاوه بر سکه باید کار هم بکنه یعنی خالی خالی نباشه چند ماه همیشه باید یکم پول باشه توش تو ... ۲ هفته اس موجودیم رو ۵ میلیون و دوسه بازم کار کردم باهاش اما برای ۱ میلیون ایتقدر اذیت میکنع
sanaz8211 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 14 باهاش کار میکنم گاهی به شما الان وام میده؟ یا بسته اس برای ۱ م هی میگه افزایش رفتار مالی...
فس_فس_کنان_آمدم عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 19850 به شما الان وام میده؟ یا بسته اس برای ۱ م هی میگه افزایش رفتار مالی... نه نداد 💚الحمدلله کما هو اهله💚. زندگی قانون لیاقت هاست✨🦋
eu_oo_ue عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 26103 ۱۸هزارمیتونستم بیشتر جمع کنم ولی دیدم نداد کلا خالی کردم الان دوباره درخواست صدور کارت زدم امیدوارم ... ۲۰ میلیون میده بهت فکر کنم یه بار آنلاین زنگ زدم کارمند بانک احراز هویت کردم فرداش بهم ده تا چک داد فقط اینکه قبل اعتبار سنجی برو سامانه املاک و اسکان ببین ادرست چی ثبت شده بعدش با آدرس ثبت شده تو ویپاد چک کن یکی باشن
فرشته۷۸ عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 3908 بلو و رسالت و مهر هم بسته؟ نمیدونی کدوم میده نمیدونم ولی بانک ملی و ملت بستنویپاد هم به من تا ۱۰ میلیون داد
کلاغ_کاکل_بسر_های_ها عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 10504 ۲۰ میلیون میده بهت فکر کنم یه بار آنلاین زنگ زدم کارمند بانک احراز هویت کردم فرداش بهم ده تا چک داد ... احراز هویتش چجوریه؟ خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
eu_oo_ue عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 26103 احراز هویتش چجوریه؟ هیچی زنگ زدم تصویری ی مرده امد بهش گفتم میخوام احراز هویت کنم گفت کارت ملیتو نشون بده نشونش دادم بعد گفت سریالشو بخون
کلاغ_کاکل_بسر_های_ها عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 10504 هیچی زنگ زدم تصویری ی مرده امد بهش گفتم میخوام احراز هویت کنم گفت کارت ملیتو نشون بده نشونش دادم بعد ... واااای این چیهههه😅چ سختتتتاونم تصویرش بود؟ خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم