2777
2789
عنوان

به رفتار شوهرتون دقت می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 44 پست
یعنی حتی انگیزه نداری که پیگیری کنی؟ واقعا شوهرت چیکار کرده با روح و روانت؟ 

اره با خانوادش و مادر عفریته صیغه ایش داغونم کردن... مامانم میگه ازش جدا نشی دیوونت می کنه دیگه بچتم نمی تونی نگه داری

اره بچه دارم ولی انگار طلسم تو زندگیمه نمی دونم چرا وایسادم تو این زندگی حتی به بدی ها و عوضی بازیاش ...

طلسم نشدی عزیزم. بخاطر فشار روحی زیاد افسرده شدی. افسردگی عزت نفس ادمو له می کنه و انگیزه رو می کشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره با خانوادش و مادر عفریته صیغه ایش داغونم کردن... مامانم میگه ازش جدا نشی دیوونت می کنه دیگه بچتم ...

جدا شدن خیلی سخته ولی از زندگی با ذلت و تحقیر بهتره. به این فکر کن که اگر بمونی بچه هم میشه عین پدرش

طلسم نشدی عزیزم. بخاطر فشار روحی زیاد افسرده شدی. افسردگی عزت نفس ادمو له می کنه و انگیزه رو می کشه

بهش میگم منو ببر روانپزشک من افسردم پشت گوش میندازه بچند روز بعدشم میگه خودتو زدی به مریضی حالت خیلی هم خوبه

بهش میگم منو ببر روانپزشک من افسردم پشت گوش میندازه بچند روز بعدشم میگه خودتو زدی به مریضی حالت خیلی ...

از همچین آدمی توقع توجه و کمک نداشته باش خودت باید بری پیش روانپزشک و به خودت کمک کنی

چی شد چطور مچشو گرفتی

معتاد بود

رفتم ب داداشش گفتم رفت تو مغازه وسایلشو پیدا کرد خدایی فهمید ک ماها میدونیم خداروشکر فوری هم ترک کرد الانم خوبه😊

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
خدا رو شکر

انشالا مشکل توام حل شه😘

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
مردا اینجور وقتا سکته نمی کنن فقط پرروتر میشن و‌میگن همینه که هست

دقیقا موافقم.مردها اینجور مواقع کم نمیارن میگن دلشون میخواد قانون و شرع هم که باهاشون کاری نداره.باید ی راه حل دیگه ای پیدا کنی که نقطه ضعفش باشه