2777
2789
شما انجام دادین

خواهرم اول قسمت هايي كه از دكلره سوخته بود رو كوتاه كرد مىهاش متوسط تا توي كمرش منم رفتم باهاش كه كراتيمه كرد بعدش گفتن بايد با شامپوي بدون سولفات بشوره از اين به بعد كه عمر كراتينه طولاني تر بشه 

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم اول قسمت هايي كه از دكلره سوخته بود رو كوتاه كرد مىهاش متوسط تا توي كمرش منم رفتم باهاش كه كر ...

شامپو بدون سولفات دارو خونه داره.عزیزم به نظرت میشه هرجایی انجام داد یا برم پیش ی ارایشگره حرفیه ای

شامپو بدون سولفات دارو خونه داره.عزیزم به نظرت میشه هرجایی انجام داد یا برم پیش ی ارایشگره حرفیه ای

نه دقت مي خواد هر جايي نرو يكم هزينه مي كني اما مطمئني كه راضي مي شي و اگه خدايي نكرده مشكلي پيش بياد جوابگو هستن 

شنيدم يكي از طرافيان مي گفت مي توني گلت بخري بدي يه نفر برات بزنه توي خونه اونم صاف مي كنم

گلت موها رو خراب میکنه میسوزونه

منم شنيدم يه خانمي تعريف مي كرد گفت مي خوام بخرم بدم برادرزادم بزنه واسه ام 

من خودم انجام ندادم نمي دونم

نه دقت مي خواد هر جايي نرو يكم هزينه مي كني اما مطمئني كه راضي مي شي و اگه خدايي نكرده مشكلي پيش بيا ...

اصلا ب هیچ وجه گلت نکنین موهاتون پودر میشه 

زندگی قشنگه سخت نگیر...من عاشقتم بهترین بهونه ی من برای زندگیم😙💋❤💑