2777
2789
🤣🤣به لایک میگه لیلیک

کی میگه؟همون که ریپش زدی؟😅

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من ب لایکم کن میگم لیلیکم کن ..سحر عاشق این تیکه کلاممه🤣🤣🤣🤣🤣

چرا با لالا پای من یادش افتاد😭😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

چرا با لالا پای من یادش افتاد😭😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣این چیه گفتی دهنت سرویس🤣🤣🤣🤣🤣

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣این چیه گفتی دهنت سرویس🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂

اسیو گفتم بیا لالا پات کنم😂😂🙂🙂🙂

😂😂😂اسیو گفتم بیا لالا پات کنم😂😂🙂🙂🙂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دهنت سرویس🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دهنت سرویس🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فکرت منحرفه تسبیحمو بیارم😂😂

فکرت منحرفه تسبیحمو بیارم😂😂

ارره دقیقااا ب ولله تسبیح لازمم📿 خودم دارم رفیق🤣🤣🤣