nomnom مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 1124 عنوان بارداری 154 بازدید | 15 پست خانوما من امشب ترشحاته صورتی داشتم هفته پنجم بارداریم حالا کمر دردم بهش اضافه شده همش استرس دارم نکنه مثل قبلی سقط بشه اخه اونم اول ترشحاته قهوه ای داشتم بعدش کمر درد و اخر سرم دل درد بهش اضافه شد سقط که شد پاهام شروع کرد دردو راهی نداره من تا صبح کنترل کنم؟ این شیاف پروژسترون رو بدون نسخه نمیدن؟ روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت🖤🖤 1405/04/29 | 00:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrabazargan عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 2183 به دکترت زنگ بزن بخواب و ماهات رو رو به بالا به دیوار تویه بدهاستراحت کن و صلوات میفرستم برات ایشالله که چیزی نمیشه ولی مواظب باش و با دکترت تماس بگیر سریع تر از وقتی مادر شدم فهمیدم که چرا میگن بهشت زیر پای مادر است😊😁
فرزاننننننننننههه عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 8116 شماره ۴۰۳۰زنگ بزن ماما ها راحت راهنماییت میکنن رایگان هم هست
هم_وجود عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 1055 عزیزم فکر کنم هفته ۵ این ترشحات طبیعی باشهولی اگه سابقه سقط داشتی اصلا تعلل نکن فوری برو اورژانس زنان بیمارستانیا برو داروخونه ببین شیاف پروژسترون میدن بهت یا نهاستراحتم کن کار سنگین نکن خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢
nomnom مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 1124 چرا میدن برو بگیر دوزش چجوریه؟ مقعدیه یا واژینال؟ هیچی راجبش نمیدونم اخه تو گوگلم زده طبق دستور پزشک🥲 روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت🖤🖤
nomnom مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 1124 عزیزم فکر کنم هفته ۵ این ترشحات طبیعی باشهولی اگه سابقه سقط داشتی اصلا تعلل نکن فوری برو اورژانس زنا ... اره چند ماه پیش سقط کردم با همین علائم فقط ترشحاتم اونموقع قهوه ای بود 🥲💔 روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت🖤🖤
nomnom مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 1124 شماره ۴۰۳۰زنگ بزن ماما ها راحت راهنماییت میکنن رایگان هم هست ممنون عزیزم روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت🖤🖤
nomnom مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 1124 به دکترت زنگ بزن بخواب و ماهات رو رو به بالا به دیوار تویه بدهاستراحت کن و صلوات میفرستم برات ایشالل ... ممنونم عزیزم خدا بهت سلامتی بده💙 روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت🖤🖤
رزانااااا عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 4504 عزیزم برو اورژانس بیمارستان زایشگاه بهت دارو میده ♦️وقتی لایق لقب پزشکی که بیمار و یک انسان در حال رنج ببینی نه کیسه پول یا موش ازمایشگاهی .⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم ن اقا ن خانم🙄بفهم لطفا ☹☹☹
ویتوکورلئونه عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 15114 دوزش چجوریه؟ مقعدیه یا واژینال؟ هیچی راجبش نمیدونم اخه تو گوگلم زده طبق دستور پزشک🥲 دزش یادم نیست از داروخونه بپرس اگه لک بینی داشته باشی باید مقعدی بزاری کلا من مقعدی استفاده میکردم ❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
nomnom مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 1124 خواهش میکنم عزیزم نگران هم نباش میگه تا هشت شبه پاسخگوییشون🥲دعا کن برام روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت🖤🖤
nomnom مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 1124 دزش یادم نیست از داروخونه بپرس اگه لک بینی داشته باشی باید مقعدی بزاری کلا من مقعدی استفاده میکردم ممنون💙 روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت🖤🖤
nomnom مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 1124 عزیزم برو اورژانس بیمارستان زایشگاه بهت دارو میده ممنون از راهنماییت عزیزم💙 روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت🖤🖤