2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید زن جمع و جورش کنه ب اصطلاح

نه الان من میشناسم زن اینطوری و مرد بی عرضه تو زندگیشون فقط ۱ ماشین دارن اونم تو طرح فرزند اوری !!!! توی ۴۰ سالگی

نی نی یار جان مادرت نترکون دیگه شماره ندارم ؛ کاربر قدیمی

آدم ریسکی نیست و تنبله. در همین حد راضیه.میتونی ادامه بده اگه نه ولش کن

چیزی ندارم فقط یک پراید....بهش میگم از ی مرد به سن شما توقع میره خونه و شغل ثابت داشته باشی، فقط تایید میکنه اما کاری نمیکنه

سلام خوشگلم😁بهش بگو ؛ بگو دوست دارم اول پیام بدی و تو طول روز چت کنیم و از روزمرت بگی

فداتشم نانازممم🥹

اول پیام میده مثلا صبح بخیر میگه و همین ولی خیلی کم حرفه بهش گفتم میگه همینمم

من مستقیم بهش میگن زمین و خونه بخر برا ازدواج ، اصلا نمیفهمه انگار،،،باز دفعه بعد میاد ی چرتی میگه،، ...

این قصدش جدی نیس این خواسته هات براش زیادیه میفهمه مادیات برات مهمه خودشو زده ب اون راه بیخیالش شو

چیزی ندارم فقط یک پراید....بهش میگم از ی مرد به سن شما توقع میره خونه و شغل ثابت داشته باشی، فقط تای ...

همونه که گفتم. لب و دهنه.

عشق اول من همکارم بود میگفت کار راه میندازه و فلان.من از سرکار اومدم بیرون اون هنوز اونجا شاگردی میکنه

فداتشم نانازممم🥹اول پیام میده مثلا صبح بخیر میگه و همین ولی خیلی کم حرفه بهش گفتم میگه همینمم

قربونت

پیام که میده بحثو کش بده و بندازش تو حرف ی مدت باهاش هی چت کنی عادت میکنه بهت و خودش پیگیر میشه

گوش نمیده...بهش ی ملک خوب معرفی کردم گفتم الان رو هوا میزنه، انگار نه انگار ...تعطیله

شت بگو بزرگتری پدر یا مادر اگه برادر بزرگتر داره باهاش صحبت کنن راهنماییش کنن

اشک شو،اما نه تو غم.

همونه که گفتم. لب و دهنه.عشق اول من همکارم بود میگفت کار راه میندازه و فلان.من از سرکار اومدم بیرون ...

دوسال پیش قرار بود باهم کار کنیم کلی حساب کتاب کردیم،،، اما هیچ قدمی برنداشت، حتی قرار بود بیاد تهران که هیچ به هیچ...بعد میگ اصن پاشیم بریم خارج...😓

شت بگو بزرگتری پدر یا مادر اگه برادر بزرگتر داره باهاش صحبت کنن راهنماییش کنن

دیگ خودش نزدیک چهله، کی باید مرد گنده راهنمایی کنه؟ من زبونم مو درآورد انقد نصیحت کردن براش

قربونت پیام که میده بحثو کش بده و بندازش تو حرف ی مدت باهاش هی چت کنی عادت میکنه بهت و خودش پیگیر می ...

والا در مورد همچی گفتممم فقط میگه خب 😂😂

ولی وقتی زنگ میزنم اینطوری نیست

فکر کنم تو چت کردن راحت نیست اصلا

این قصدش جدی نیس این خواسته هات براش زیادیه میفهمه مادیات برات مهمه خودشو زده ب اون راه بیخیالش شو

والا خواسته زیاده ی خونه برا زندگی خریدن؟ برم تو غار بمونم؟😂دردم اینه هزارتا راه بهش گفتم وام و فلان باز انگار نه انگار، هویجه

والا در مورد همچی گفتممم فقط میگه خب 😂😂ولی وقتی زنگ میزنم اینطوری نیستفکر کنم تو چت کردن راحت نیست ...

هی ازش سوال بپرس درمورد روزمرش و حرف باز کن