2777
2789
عنوان

برم یا نرم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 35 پست

من بودم میرفتم نه به خودش محل میدادم نه بچش اگرم دادنش بغلم چند ثانیه میگرفتمش بغلم میذاشتمش زمین و میرفتم یجا سرمو گرم میکردم

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
زده تو گوشت؟😱 بسم الله غلط كرده

اره .۱۵میلیون بدهکار بودن دوسال.گفتم بده خونه بخریم.گفت ب تو چع .شوهرم گفت ینی چی پول برای زنمه بده.از حرصش منو زد!

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب نمیشه تا اخر قهر بود که عزیزم

من یکی بهم بی احترامی کنه تا اخر روش خط میکشم...دقیقا مثل موقعیت این خانم پیش اومد برام..البته کتک ک نه فقط یه حرف .تومهمونی بهم گفت خوبیییی منم خودمو با چیز دیگه مشغول کرده بودم جواب ندادم...یکی درومد گفت انگار حواسش نیس...بهش گفتم چرا خوبم حواسم بودد...این ادما باید ادب شننن ادبببب

من یکی بهم بی احترامی کنه تا اخر روش خط میکشم...دقیقا مثل موقعیت این خانم پیش اومد برام..البته کتک ک ...

منم همینم .از دلم پاک نمیشه کارش .شوهرمم سپرده ب خودم بریم یا نه .بنظر شما چیکار کنم.دیدنش واقعا حالم رو بد میکنه .۷سال بود بعد پسرش گفته بود همه جا دیگه بچه نمیخواییم .علاقه نداریم.تا دید من دختر دار شدم .زود رفت اقدام کرد و تعیین جنسیت. اینجور ادمه

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
😂بخدا حقش بود گیساشو میکشید ....

اخه باردار بود.میترسیدم بچش چیزیش بشع 

اره .۱۵میلیون بدهکار بودن دوسال.گفتم بده خونه بخریم.گفت ب تو چع .شوهرم گفت ینی چی پول برای زنمه بده. ...

رفتار ایشون نشان دهنده روانی بودنشون هست وگرنه مسیله خاصی نبوده که بخاد بزنه 

منم همینم .از دلم پاک نمیشه کارش .شوهرمم سپرده ب خودم بریم یا نه .بنظر شما چیکار کنم.دیدنش واقعا حال ...

به نظرم برو اصلا باهاش حرف نزن اصلا ...سلامم داد جواب نده...بچشم اوردن جلو چشت بغلش نکن...

بالاخره کی چی

آخرش فامیلید

به نظرم بهتره خیلی خانمانه بلند شی بری

دخترشم دادن بغلت ،بغل کن با بزرگواری سرشو ببوس بگو انشالله خوش قدم باشه 

اگرم خواستن آشتی تون بدن روی بزرگترها رو زمین نزن

بذار عذرخواهی کنه 

بالاخره آدمیزاد جایزالخطاست

حالا اینکه بعدا نخواهی باهاش گرم بگیری و اجازه دخالت بدی مسلما حق داری 

ولی قهر طولانی بین فامیل خوب نیست

دو فردای دیگه همین همسرتون که الان میگه زن داداشم نیاد و فلان میگه تو منو از خانوادم بریدی سر یه حرف خاله زنکی!

یا خواهر و مادر شوهرتون میگن بخاطر یه بحث و دعوا خانوادمونو از هم سرد کردی اون خواست آشتی و عذرخواهی کنی تو قبول نکردی!

بزرگواری و دل بزرگی هیچ وقت پشیمونی نداره

و خدا برای من کافیست.....