2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوستم میگه من انجام میدادم بعد دیوونه شدم تو خونه ک تنها بودم سر وصدا میومد

از جاهای نا معتبر که تهیه کنید همین میشه برای همین نباید از جاهای رایگانو نا معتبر استفاده کرد من استفاده میکنم امروز روز چهارمه از پکیج ابی 29روزه مانی ام است استفاده میکنم رنگ چشمام روشن شده پایین چشم راستم یکمی سبز شده و حلقه های روشن تو چشمم به وجود اومده ولی خب مانی ام اس از خود سایتش بخرید خیلی گرونه350به بالاس ولی یه پیج اینستاگرامی هست از مانی ام اس خریده داره خیلییی ارزون تر میفروشتش منم از همون خریدم

میشه لینک کانالو بدی عزیزم؟؟؟

از فایل های رایگان هرجایی استفاده نکینید یا نتیجه نمیگیرید یا ممکنه فایل های ب اصطلاح شیطانی باشن باعث بهم ریخت روحو روان میشن و گاهیم بروز مشکلات جسمی برید سرچ کنید میفهمید سایت مانی ام اس ساب و بیوکنزی هاش معتبره خیلیم معروفه ولی خب پکیجای29روزه رنگ چشمش بالای350تومن هست ولی من یه پیج اینستاگرامو میشناسم از مانی ام اس خریده داره خیلییی ارزون تر میفروشتش منم الان روز چهارمه استفادمه هم رنگ چشمم روش شده هم حلقه روشن توش به وجود اومده پایین چشم سمت راسمتم یکمی سبز شده

از جاهای نا معتبر که تهیه کنید همین میشه برای همین نباید از جاهای رایگانو نا معتبر استفاده کرد من اس ...

الان چیشد روشن تر شد؟

وقتی تو زندگیت به مشکل بر خوردی،از خدا گلایه نکن، به این فکر کن زندگی کیو جهنم کردی ک داری تقاص کارتو پس میدی' خودم تعلیق کردم!