2777
2789
عنوان

ناهار

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 30 پست
وای چه خوب ،کاش یکی هم برای من درست میکرد😅

نه دوست دارم ازدواج کنم خودم غذا بپزم چیه اینجا 😭😂🗡

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زرشک پلو با مرغ خودم مریضم اصلا اشتها ندارم بوش میخوره به دماغم حالم بد میشه

مرغ یکساعته میپزه خوبه

هر زمان به بودنش توکل میکنم چنان دلگرم میشوم که انگار دنیا هیچ و خداوند همه چیز است 💞

نه دوست دارم ازدواج کنم خودم غذا بپزم چیه اینجا 😭😂🗡

الان میگی بعدها که ازدواج کردی حرف منو میزنی😄

هر زمان به بودنش توکل میکنم چنان دلگرم میشوم که انگار دنیا هیچ و خداوند همه چیز است 💞

هیچی تاره اومدم خونهاملت خوردم ناهار نمیخورم

املت ندوست😷 نمیدونم چرا املت اصلن دوس ندارم😅

الان میگی بعدها که ازدواج کردی حرف منو میزنی😄

نهه😂😂🗡

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

اگه نون لواش داریسیب زمینی اب پز کنسمبوسه درست کن

من لواش اصلا نمیخورم فقط سنگک، برای همین لواش تو خونه نداریم

ولی قبلن سمبوسه درست کردم

من لواش اصلا نمیخورم فقط سنگک، برای همین لواش تو خونه نداریمولی قبلن سمبوسه درست کردم

حالا ما هیچ سنگک نمیخریم چون اصن نمک نمیزنن بهش

یا لواش یا بربری همیشه خونه داریم

دوباره میسازمت💪

حالا ما هیچ سنگک نمیخریم چون اصن نمک نمیزنن بهشیا لواش یا بربری همیشه خونه داریم

سالم ترین نون سنگکه ،کافیه آردهاشونو مقایسه کنی

آرد لواش کلا سفیده و تمام مواد مغذی گندمو گرفتن و جز کربوهیدارت هیچی نداره

سالم ترین نون سنگکه ،کافیه آردهاشونو مقایسه کنیآرد لواش کلا سفیده و تمام مواد مغذی گندمو گرفتن و جز ...

اخه خوشمزه نیس هیچ

وگرنه که بربری هم معده مو بهم میریزه

لواش هم که قندش بالاس

دوباره میسازمت💪

اخه خوشمزه نیس هیچوگرنه که بربری هم معده مو بهم میریزه لواش هم که قندش بالاس

سنگک خوشمزست🥹من دوسش دارم😘😂